BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Erutan, 10 Temmuz 2004 23:18 tarihinde demiş ki: samsun-trabzon= 346 km /8 = 43 km/saat len abi müehehe koptum koptumki ne koptum müheühe abi nettin 346km miş müheüheü evet aynen öyle samsun-ordu= 169 km, milyon kere gittiğim yol, o kadar da ötesi var işte, erutan 1991 senesinde aldım ben ehliyeti ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 samsun trabzon arası altı saat filan sürüyo heralde. lakin ben en son otobüsle gittiimde istanbuldan 18 saat sürüyodu. bilemiyorum şimdi neler olmuş.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Erutan, 10 Temmuz 2004 23:19 tarihinde demiş ki: ben tabelalara inanırım tabelistim ben :P tabelalardaki rakamları topla o zaman yukarıda yazdıklarım çıkar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: horacegoesskiing, 10 Temmuz 2004 23:20 tarihinde demiş ki: samsun trabzon arası altı saat filan sürüyo heralde. lakin ben en son otobüsle gittiimde istanbuldan 18 saat sürüyodu. bilemiyorum şimdi neler olmuş. doğrudur istanbul-ordu 910 km ve ulusoy 12-13 saatte gidiyor şu anda biraz çalışma var samsun-ordu arasında, o yüzden bazı yerlerde 10 km'ye düşülüyor ama çok kısa bir süre[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ABİ iyide güzel abilerim... yollar düz değilki bazsın gaza gitsin bi sağa bir sola onuda düşünün ayrıca ordaki bilgiler size diyim direk düz yol olarak yazılmış eh zaten 8 saatte okadar dolambaçlı yolda 43km ile gitmesi cok normal[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 erutan harbi amma tatlı suya düşkünsün be al bi kitap oku bişey kaybetmessin al yanına discman takıl saatlerce.dergiydi,kitapdı her türlü materyali bul takıl.alttarafı bir günün yolda geçicek bu kadar abartmaya değmez.yatarsın uyursun yarısında biraz yorul önceden takıl yani.sitres yapıcak başka şeymi yok sanki?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 abi hayatımda 1 tane alıp kitap okumuş adam değilimdir silmarillion un daa 35. sayfasında bıraktım yani okumak bana göre değil yok abi istemiyorum işte ya 26 sen çekmiceksin yolu ben cekicem git de göriyim seni !! ben 2 defa ard arda gittim 2 geçen yaz! (lise 1 e yeni başlarken) boru değil artık bu nalet yolu cekmek istemiyorum! kardeşim yok yaw ben gitmicem[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Erutan, 10 Temmuz 2004 23:24 tarihinde demiş ki: ABİ iyide güzel abilerim... yollar düz değilki bazsın gaza gitsin bi sağa bir sola onuda düşünün ayrıca ordaki bilgiler size diyim direk düz yol olarak yazılmış eh zaten 8 saatte okadar dolambaçlı yolda 43km ile gitmesi cok normal erutan matamatik sevmiyosun da coğrafya da mı bilmiyosun kardeş? aç bi harita bak bakalım düz mesafe mi o mesafeler, cetveli alıyosun bulduğun ölçüyü haritanın ölçeği ile çarpıp/bölüp gerçek km yi buluyosun, karayolları genel müdürlüğünün adresini verdim adamlar salak mı asıl uzmanlıkları olan yolların boyunu yazcaklarına kuşların uçtuğu mesafeyi yazsınlar? lol be harbiden eğlencelik adamsın erutan[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 erutan bana öyle geliyo ki seve seve gidiceksin. bari tadını çıkartmaya bak :)[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bu arada sen bu sene lise 2'ye mi gidiyor olacaksın?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hyr okula gitmiyor olacağım heühüeü neyse mutlu bi haberim VAR BURDAYIM!!!!!!!!!! YUPPII OH BEA! ACAYIP SEVINÇLIYIM BABZLAR GELIN BI BARA KACAK(gerçi almazlar beni ama :D 1 yaş eksiğimiz var heuhe)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 sinirlenmeye başliorum...burda sana tavsiye verioruz agrasifleşme.madem gidiceksin git ozmn seve seve git emi yavrum. güle güleee gittt.git lafalarımı anlarsın dimie?nasılsa sen gidiyosun ben gitmiyorum ben anlıyamam dimie? bizde kabahat tavsiye verioruz hem suçlu hem güçlü adama bak![signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 natural sen niye celallendinki? naptım alla alla ya buda ayrı bi panik dünyada 2 tane panik adam var bizi birim sınıfta ferhat diye bi cocuk diğeride bu pehh :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bende denedim olmuyor genelde anne-babalar kazanır[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bence çook iyi planlanmış bir yalan uydur işe yarıyor. Çok denedim [signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ne güzel internet yok dimi ?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hasta taklidi yap abi acılar içinde kıvran[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 kopardın tamirci beni YUHAHUAUHAUHAHA[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ev telefonunu ver annenle konusup ikna ederim ciddiyim :D[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Durlag, 11 Temmuz 2004 00:25 tarihinde demiş ki: ne güzel internet yok dimi ? gitmiom hacı burdayım yiyecem kafanızı :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: pokemon__RIZA, 11 Temmuz 2004 00:41 tarihinde demiş ki: ev telefonunu ver annenle konusup ikna ederim ciddiyim :D ev telefonu yok :) cep telefonunuda vermem ztn :D :D:D:D:D:D:D bende bilmiom bende telefon olmasına rağmen hehe[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 gitme tabi en güzeli halay çekeriz gerçi bu efkarla bi bok yapamam ama[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 geçmiş olsun uçakla dene ister5sen[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Erutan, 11 Temmuz 2004 00:43 tarihinde demiş ki: ev telefonu yok :) cep telefonunuda vermem ztn :D :D:D:D:D:D:D bende bilmiom bende telefon olmasına rağmen hehe ulan harmless geçen telefon aldım diye topic açıp numarasını veren sen diil miydin? şimdi nie vermiosun :)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar