Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ya ben yarın gitmek istemiyorum HİÇ GİTMEK ISTEMIYORUM 26 SAATLIK YOLU NASIL ÇEKECEM GEÇMİYOR ZAMAN ZATEN!!! UFAK YERLERDEDE KALAMIYORUM BAŞIM KARNIM HER TARAFIM ŞİŞİYOR AĞRIYOR antalyadan trabzon a nasıl iptal ettirebilirim lütfen akşam annem le konuşmayı denicem (nafile ama deniyecem) işallah yaparım ya istemiyorum ben trabzon fln :( çekemem 26 saati zaman geçmiyor! :( yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ...| ...|....|.....|....| ./ ./ ../ ../ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 abi sen tescilli halaycı değil misin. yol boyunca halay cek işte sıkılmazsın.[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ya git ya canım sıkkın moral -500 e vurdu sinir küpü oldum bana nası ailemi caydırabilirim onun şeylerini verin[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ...| ...|....|.....|....| ./ ./ ../ ../ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ya voic3 takılacak başka adam bul yardım arıyorum ben[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ...| ...|....|.....|....| ./ ./ ../ ../ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları [Bu mesaj Erutan tarafından 10 Temmuz 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ahah voysüç :) herkes gider mersine biz gideriz tersine olmuş[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 yokmu? :([signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ...| ...|....|.....|....| ./ ./ ../ ../ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 otobüs yerine uçak bileti al :-P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ishal numarası yap bu çok işe yarıyor :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ya öle değil isal misal fln değil onlar sökmez şöle öyle bişey demeliyimki vazgeçsinler :([signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ...| ...|....|.....|....| ./ ./ ../ ../ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 saçma öneri..... [signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının [Bu mesaj nameless13 tarafından 10 Temmuz 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 yuh abi :( naptın bizimi öldüreceksin?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ...| ...|....|.....|....| ./ ./ ../ ../ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 yoq yaw yanlış anladın ya da ben çok uçtum hemen moralini bozma abi[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ah ah ben de yarın sabah Assosa yolculuk yapacam 5 saatlik ama çok sevinçliyim:D[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ya deki ben gitmem falan de yada ikna et gece bileti alsınlar uyuyarak git . olmadı beni gönderirseniz yüzünüze bakmam falan de uydur bişeyler :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bi dakka erutan sen şu anda nerdesin Köln'de falan mı? ne 26 saati yahu? Türkiye'nin hiçbir yerinden Trabzona 26 saate gidilmiyo bi yanlışın olmasın?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: voic3, 10 Temmuz 2004 18:50 tarihinde demiş ki: forumdaki mesajlarını okut. Bırak seni trabzona götürmeyi eve bile almaz. :) +1[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: BlackRose, 10 Temmuz 2004 21:16 tarihinde demiş ki: bi dakka erutan sen şu anda nerdesin Köln'de falan mı? ne 26 saati yahu? Türkiye'nin hiçbir yerinden Trabzona 26 saate gidilmiyo bi yanlışın olmasın? valla bende onu anlamaya çalışıorum :D antalyadaymış da... istanbula uğrayıp ordan trabzona anca 26 saat :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 anlatiyim yavrucuklarım her yaz bu nalet yolu çekerim 2 saat antalyadan ısparta 4 saat ıspartadan afyon 6 saat afyondan ankara 6 saat ankaradan samsuna 8 saat samsundan trabzona topla bakim? :) 26[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ...| ...|....|.....|....| ./ ./ ../ ../ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 antalya-ısparta = 130 km /2 saat = 65 km/saat ısparta-afyon= 165 km /4 = 41 km/saat afyon-ankara= 257 km /6 = 43 km/saat ankara-samsun= 419 km /6 = 70 km/saat samsun-trabzon= 346 km /8 = 43 km/saat afedersin de senin bindiğin şeyin kaç tekeri ya da kaç nalı var? ayrıca bunca senedir gider gelirim, ankaradan samsuna 6 saatte giden bir şeyin samsundan trabzona nasıl 8 saatte gittiğini anlamadım pek :p neyse erutan senin işlerine akıl ermez, haklısın toplayınca 26 ediyo yavrucuğum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Temmuz 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 black her yaz giderim burda yalancı cıkarmaya çalışma beni 26 yada 24 bilmiyorum ama tam 1 gün yada geçikti koskoca adamım yalanmı atacam size hem one öle matamatikten anlamam[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: BlackRose, 10 Temmuz 2004 23:13 tarihinde demiş ki: antalya-ısparta = 130 km /2 saat = 65 km/saat ısparta-afyon= 165 km /4 = 41 km/saat afyon-ankara= 257 km /6 = 43 km/saat ankara-samsun= 419 km /6 = 70 km/saat samsun-trabzon= 346 km /8 = 43 km/saat afedersin de senin bindiğin şeyin kaç tekeri ya da kaç nalı var? ayrıca bunca senedir gider gelirim, ankaradan samsuna 6 saatte giden bir şeyin samsundan trabzona nasıl 8 saatte gittiğini anlamadım pek :p neyse erutan senin işlerine akıl ermez, haklısın toplayınca 26 ediyo yavrucuğum hem ayrıca atmasyon o rakamlar ankara samsun pehh! abi iyimisin en az 600 kilometre var arada pühehe sen herhalde çimlerden falan geçion direk yoldan gitmiyorsun ordan kırıyorsun bu saat farkını demi anladım ben anladım ;)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 belki de matamatik diye bişe olmadığındandır ;) neyse eğlendik işte fena mı paslanan matamatiğim açıldı azıcık...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 samsun-trabzon= 346 km /8 = 43 km/saat len abi müehehe koptum koptumki ne koptum müheühe abi nettin 346km miş müheüheü[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 o rakamlar atmasyon değil bilakis karayollarının resmi rakamları http://www.kgm.gov.tr/ yolun uzunluğunu tabeladaki rakamlara bakarak mı anlıyosun yoksa sana ne kadar çekilmez geldiğine göre mi aç bak bi türkiye haritasını bakalım 600 km miymiş :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ben tabelalara inanırım tabelistim ben :P[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar