Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın gidiyormuşum :(

Sorj

Öne çıkan mesajlar

ya ben yarın gitmek istemiyorum HİÇ GİTMEK ISTEMIYORUM 26 SAATLIK YOLU NASIL ÇEKECEM GEÇMİYOR ZAMAN ZATEN!!! UFAK YERLERDEDE KALAMIYORUM BAŞIM KARNIM HER TARAFIM ŞİŞİYOR AĞRIYOR

antalyadan trabzon a nasıl iptal ettirebilirim lütfen akşam annem le konuşmayı denicem (nafile ama deniyecem) işallah yaparım ya istemiyorum ben trabzon fln :( çekemem 26 saati zaman geçmiyor! :(

yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
...| ...|....|.....|....|
./ ./ ../ ../ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sosyal ağlarda paylaş

ya git ya canım sıkkın moral -500 e vurdu sinir küpü oldum bana nası ailemi caydırabilirim onun şeylerini verin[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
./ ./ ../ ../ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sosyal ağlarda paylaş

ya voic3 takılacak başka adam bul yardım arıyorum ben[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
./ ./ ../ ../ ./
Tey,Tey,Teyyy..

[Bu mesaj Erutan tarafından 10 Temmuz 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya öle değil isal misal fln değil onlar sökmez şöle öyle bişey demeliyimki vazgeçsinler :([signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
./ ./ ../ ../ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Sosyal ağlarda paylaş

bi dakka erutan sen şu anda nerdesin Köln'de falan mı?
ne 26 saati yahu? Türkiye'nin hiçbir yerinden Trabzona 26 saate gidilmiyo bi yanlışın olmasın?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 10 Temmuz 2004 21:16 tarihinde demiş ki:
bi dakka erutan sen şu anda nerdesin Köln'de falan mı?
ne 26 saati yahu? Türkiye'nin hiçbir yerinden Trabzona 26 saate gidilmiyo bi yanlışın olmasın?

valla bende onu anlamaya çalışıorum :D
antalyadaymış da... istanbula uğrayıp ordan trabzona anca 26 saat :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Sosyal ağlarda paylaş

anlatiyim yavrucuklarım her yaz bu nalet yolu çekerim

2 saat antalyadan ısparta 4 saat ıspartadan afyon 6 saat afyondan ankara 6 saat ankaradan samsuna 8 saat samsundan trabzona topla bakim? :) 26[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
./ ./ ../ ../ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Sosyal ağlarda paylaş

antalya-ısparta = 130 km /2 saat = 65 km/saat
ısparta-afyon= 165 km /4 = 41 km/saat
afyon-ankara= 257 km /6 = 43 km/saat
ankara-samsun= 419 km /6 = 70 km/saat
samsun-trabzon= 346 km /8 = 43 km/saat

afedersin de senin bindiğin şeyin kaç tekeri ya da kaç nalı var?

ayrıca bunca senedir gider gelirim, ankaradan samsuna 6 saatte giden bir şeyin samsundan trabzona nasıl 8 saatte gittiğini anlamadım pek :p

neyse erutan senin işlerine akıl ermez, haklısın toplayınca 26 ediyo yavrucuğum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Temmuz 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

black her yaz giderim burda yalancı cıkarmaya çalışma beni 26 yada 24 bilmiyorum ama tam 1 gün yada geçikti koskoca adamım yalanmı atacam size

hem one öle matamatikten anlamam[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 10 Temmuz 2004 23:13 tarihinde demiş ki:
antalya-ısparta = 130 km /2 saat = 65 km/saat
ısparta-afyon= 165 km /4 = 41 km/saat
afyon-ankara= 257 km /6 = 43 km/saat
ankara-samsun= 419 km /6 = 70 km/saat

afedersin de senin bindiğin şeyin kaç tekeri ya da kaç nalı var?

ayrıca bunca senedir gider gelirim, ankaradan samsuna 6 saatte giden bir şeyin samsundan trabzona nasıl 8 saatte gittiğini anlamadım pek :p

neyse erutan senin işlerine akıl ermez, haklısın toplayınca 26 ediyo yavrucuğum

hem ayrıca atmasyon o rakamlar ankara samsun pehh! abi iyimisin en az 600 kilometre var arada pühehe sen herhalde çimlerden falan geçion direk yoldan gitmiyorsun ordan kırıyorsun bu saat farkını demi anladım ben anladım ;)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Sosyal ağlarda paylaş

belki de matamatik diye bişe olmadığındandır ;)
neyse eğlendik işte fena mı
paslanan matamatiğim açıldı azıcık...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

len abi müehehe koptum koptumki ne koptum müheühe abi nettin 346km miş müheüheü[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Sosyal ağlarda paylaş

o rakamlar atmasyon değil
bilakis karayollarının resmi rakamları

http://www.kgm.gov.tr/

yolun uzunluğunu tabeladaki rakamlara bakarak mı anlıyosun yoksa sana ne kadar çekilmez geldiğine göre mi
aç bak bi türkiye haritasını bakalım 600 km miymiş :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...