Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Fiyatı muhtemelen uçuktur ama Anakarttan RAID destekli laptop var mı piyasada satılan? Ya da çift harddisk'li, yazılımsal olarak RAID yapabileceğim laptop var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Araştırmadım ama zannetmiyorum. Laptop'un doğasına aykırı gibi birşey. 2-4 disk olsa nolacakki felaket ağırlaşacak ve masaüstü görevi görecek. O artık bir laptop olmayacak. p.s: ama ssd ile olabilir tabi hafif ve boyutları küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 var su an kullandığım laptopum destekliyo raid ama 1 hdd daha almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 marka model alabilir miyim? raid 1 ile ilgileniyorum açıkcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 gateway fx p-7805u türkiyede yok ama kullandığı chipset Intel PM45 Express, raid desteği var. türkiye'de de bu chipsetli laptoplar olarak sony ve toshiba olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 war high end 17-18" laptoplarda. ama buna kasmak yerine, bi tane terbyta lik disk al back up senkronize et, her saat ba$i alsin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar