Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Tasarım - dergiweb - yorumları bekliyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kaç öneri vereyim..

Sayfa çok kaba gözüküyor ilk etapda insanın gözüne, bunun nedeni kocaman menüler, ve konular olsun diğer zımbırtılar olsun aralarındaki hayvani boşluklar.

Yani sayfa bütünlüğü yok, bu da sayfanın uzuun olmasını felan gerektiriyor, 2 şeyi birbirinden ayırmak için ufacık bir çizgi yeterli bence, aralarında çok fazla boşluk var.

Tasarım işine karışmıyorum, sadece görsel olarak rahatsız edici geldi bana.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Tasarımı yapan zaten biz değiliz, profesyonel bir tasarımcı yaptı.

Site zamanla gelişecektir zaten bakmayın yine çıkış aşaması olarak şuanki durumumuz bile iyi bence.
Mesaj tarihi:
O zaman o tasarımcı arkadaşa sevgilerimi ilet ne diim abi.

Böyle tasarım yapıcan bi de profesyonel olucan. Bu işe mi girsek napsak :D

Şaka bi yana, yeni almasını düşündüğünüz hali daha iyi en azından boşlukların ebatları ufalmıs. :D
Mesaj tarihi:
http://themeforest.net/item/imperial/full_screen_preview/47783

bu az çok olmuş oluyor..

Şimdi çok güzel web galerileri de var, ama nabza şerbet yapmak lazım.

Sen çok resmi bir kurum değilsin biraz renk hoş olur, benim hep hoşuma gitmiştir bantlar postitler.. belki iğne felan..

Hepsini geçtim, bütünlük olmalı.
  • Admin
Mesaj tarihi:
biraz dergi biraz haber akış sitesi tadında olduğumuzdan bu tasarımlar pek alakalı kaçmıyor konseptimize.

haber siteleri temalarıda hep birbirinin aynısı, bakınız chip, sdn, şu yukarıdaki technologyreview sitesi vb..

acıkcası ağır tasarımdan ziyade sistemi yormayan, cabuk yüklenen ama bir yandan da göze hoş gelen bir şeyler peşindeyiz. yeni tasarım tahminim 1-2 gün içinde aktif olacak, bir bakalım nasıl duruyor duruma göre değişiklikler yapılabilir.
Mesaj tarihi:
abi radikal'in sitesine bak o zaman, sade göze hoş geliyor felan filan..

Ama tek düze olucak o kadar.

Da bilmiyorum yani, hangi tasarımı yaparsan yap.. Bir süre sonra kabul edilirsin zaten bence.. İçerik daha mühim türkçe kaynaklar için.
Mesaj tarihi:
1. tasarım daha iyi ama o başlıklardaki kırmızı rengin değişmesi sanırım daha iyi olacak. Cidden sırıtıyor ve alakasız duruyor. Bütünle uyum içerisinde duracak bir renk seçmen daha iyi olur.
  • Yeni Oluştur...