ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kerim said: ceko eğer sen bayansan benimle evlen bence bu nerden cıktı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Elimden gelen destegi veririm bende size 1. birden yukseldi son 15 saat sizin yardımınızla alırım alt tarafı 2 dakka Üye olucaksınız arkadaslar çok zor degil sizin için ama benim için önemli kırmayın beni bende destek veririrm herzaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 off kim uğraşıcak üyelikle filan. üyelik alma zorunluluğu kaldırılırsa belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 uzun değil ya 3snde üye olunuyo sallayıp bilgileri olabilirsin. ad soyad falan uzun bi üyelik formu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 uyelik zor degil ama ugrasmak istemiyor arkadaslar anladıgım kadarıyla elinde uyelik varsa ver onlardan oy verelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bella said: uzun değil ya 3snde üye olunuyo sallayıp bilgileri olabilirsin. ad soyad falan uzun bi üyelik formu yok.sende benim gibi dayanamayıp oy verdin galiba :) deney 7de nazlıya kaç uye kazandırdık 40 uyede buluruz aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 zaman azalıyor lütfennnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ne kadar sure kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ceko yarın saat 5 te bitiyor çok istiyorum ödülü ne olur arkadaşlar çok vaktinizi almaz oy vemeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ip sorunu yoksa acım uyelik ama var sanırım yoksa böle ugrasmazsın bizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 çok teşekkür ederim soulberry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 evet ıp sorunu hep pc 1 kez verebiliyor oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 PC IP ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 sure az kalmıs :S ben verdim oyumu valla baska bişi yapamıyorum o zaman bol sans dilerim yarın sonuctan haberdar et beni. nazlıya nasıl yardım edildigini gördüm burası tarafından belki sanada ederler :) kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 umarım arkadaşlar yardım edin ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ilkokul öğretmenin dövüyodu beni. vermicem oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 sen sole bi 100 tane üyelik al sonra bize om ile sifrelerini gonder bizde atariz oy,atarız dimi? Bide su hocanın fotosunu falam koy,az yorum yapalım,tipini begenirsek oy manyagı yapalım hocanı. Mesela benim bi ilkokul hocam vardı,odev yapmadık diye demir cetvelle kol bacak girişirdi,nese bu alakasız oldu birden aklıma geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben alayım size vereyim ozaman siz sadece girin oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dilemma banada yolla bi tane uyelik arkadasıma verdiricem oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ceko çok saol gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 verdirdim %13 ortalaman 725 toplam oy birinci %19 17 saat kalmıs bitmesine öle yazıyor benden yardım bu kadar %6 pek bi fark degil yakalarsın belki. rastgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 arkadaşlar hala bekliyorum yardıomlarınızı ceko saol desteğini unutmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hadi 1. ye oy verelim fark açılsın eheheheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar