Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardımm

dilemma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elimden gelen destegi veririm bende size 1. birden yukseldi son 15 saat sizin yardımınızla alırım alt tarafı 2 dakka Üye olucaksınız arkadaslar çok zor degil sizin için ama benim için önemli kırmayın beni bende destek veririrm herzaman
Mesaj tarihi:
Bella said:

uzun değil ya 3snde üye olunuyo sallayıp bilgileri olabilirsin.
ad soyad falan uzun bi üyelik formu yok.
sende benim gibi dayanamayıp oy verdin galiba :) deney 7de nazlıya kaç uye kazandırdık 40 uyede buluruz aslında
Mesaj tarihi:
sure az kalmıs :S ben verdim oyumu valla baska bişi yapamıyorum o zaman bol sans dilerim yarın sonuctan haberdar et beni. nazlıya nasıl yardım edildigini gördüm burası tarafından belki sanada ederler :) kolay gelsin
Mesaj tarihi:
sen sole bi 100 tane üyelik al sonra bize om ile sifrelerini gonder bizde atariz oy,atarız dimi?
Bide su hocanın fotosunu falam koy,az yorum yapalım,tipini begenirsek oy manyagı yapalım hocanı.
Mesela benim bi ilkokul hocam vardı,odev yapmadık diye demir cetvelle kol bacak girişirdi,nese bu alakasız oldu birden aklıma geldi...
Mesaj tarihi:
verdirdim %13 ortalaman 725 toplam oy birinci %19 17 saat kalmıs bitmesine öle yazıyor benden yardım bu kadar %6 pek bi fark degil yakalarsın belki. rastgele
  • Yeni Oluştur...