dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kutucuğu işaretleyip oy vereceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 1 - ceko dilemmanin fakei degil 2 - uyelik olayi bizi bozar 3 - once ilkokul ogrencilerinin mesajlari diye gulumseyerek okudum, sonra yazanlarin lise ogrencisi oldugunu fark ettim. gogsum daraldi, booyle yumruk gibi icime oturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Nefr said: 1 - ceko dilemmanin fakei degil 2 - uyelik olayi bizi bozar 3 - once ilkokul ogrencilerinin mesajlari diye gulumseyerek okudum, sonra yazanlarin lise ogrencisi oldugunu fark ettim. gogsum daraldi, booyle yumruk gibi icime oturdu tesekkur ederim en azından fake olmadıgımı kanıtladınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 tamam verdim oy, hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bu ödül benim için çok önemli düştükçe düşüyorum yardımcı olursanız alabilirim ödülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kullaniliyo gibi hissediyorum kendimi boyle oldugu zaman. yarismaya katilan solugu patide aliyo, sonra 1 post bile atmiyo, bi tane tutorial yazmiyo, bi insanla surda drama yasamiyo, bi singlei kurtarmiyo, bi kediyi evlat edinmiyo, 2.el pazarindan bişi almiyo, yeni gelenlere hosgeldin yazmiyo, patifm yazmiyo muziklerini veya beni dinlemiyo yayindayken, garbagea fotograf koymuyo, bizimle hon oynamıyo, kitap onerisi yapmiyo tarih bolumunde tartismiyo veya bonecin wot'larina tldr yazmiyo. pati ruhuna dair sahip oldugunuz hiç birsey yok. tek yaptiginiz oy istemek. siyasiler gibisiniz, anani da al git demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ceko83'ten özür diliyorum ben. Edik: dory o kadar google wave davetiyesi gönderdim, teşekkür bile etmemişsin. Sonra bık bık bağırıyorsun forumda, ayıp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 venille sana da çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dilemma 5 kontur için oy vermemiştim sana ama düşünmen yeter konturu istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dilemma 11-09-2009 Öğr. Aydın Kasap Bayan? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dilemma said: venille sana da çok teşekkür ederim. rica ederim dilemme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 @pekaziz davetiye de gelmedi daha zaten gelince edicem bolbol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Kiminde hemen gidiyor, kiminde 2 gün sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 pekaziz said: ceko83'ten özür diliyorum ben. tesekkurler pekaziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ceko83 said: tesekkur ederim en azından fake olmadıgımı kanıtladınız :) fake olmadigini kanitlamadim; dilemmanin fakei olmadigini kanitladim. genel kontrol yapmak icin cok tembelim bugun, fake olmadigini kendin kanitla ehu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Kojiroh said: dilemma 11-09-2009 Öğr. Aydın Kasap Bayan? 8-) ama benim öğretmenim ki buradan hem ben hem de öğretmenim ödül kazanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 pekaziz said: Kiminde hemen gidiyor, kiminde 2 gün sürüyor. beklemedeyim. elim f5te gozum yollarda. bazilari gibi bi bakip kapatmak niyetinde de degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ya dory bi kes kızım, baaak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Nefr said: ceko83 said: tesekkur ederim en azından fake olmadıgımı kanıtladınız :) fake olmadigini kanitlamadim; dilemmanin fakei olmadigini kanitladim. genel kontrol yapmak icin cok tembelim bugun, fake olmadigini kendin kanitla ehu =P onu zaman içinde ben kanıtlıycam zaten =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bi şarkı söylersen veriririm oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Orçun bir gün herangi birşeye aday olursam bana oy versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 esas ben bir gün birşeye aday olursam, bi tokat atın, napıosun lan kendine gel diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben atarim, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Cons said: bi şarkı söylersen veriririm oy. ben söylerim, bene verir misin oy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Son mesaj dory diyor ama burada vanille görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar