RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Arkadaşlar kazık değil balık yemek istiyorum. Takıntım var deniz kenarı olmadan yediğim balıktan da bişey anlamıyorum birde yetiştirme balık yemek istemiyorum. tüm bu şartlar altında galataköprüsünde bir restauranta gittik malum benim aradığım kriterlerdeki diğer yerlerin çoğu çok pahalı mekanlar. galata da hani manzaları, deniz kokulu gayet güzel bir atmosfer lakin restaurant tanıdık olmasına rağmen 1er tane bütün deniz levreği göndercem diyerekten kelime oyunlari ile 1 büyük yetiştirme levreği dörte bölüp getirdi çünkü biz ona mekanına geliriz ama 50 şer kağıttan fazla vermeyiz demiştik adam da bizden güzel kurtuldu açikcasi. şimdi sizlere soruyorum kişi başi 50-60 civari vererek kalkabileceğimiz adam gibi bütün deniz balığı getirecek, deniz kenarı yada yamacı düzgün bir yer var mı bildiğiniz, yada galata kosneptide güzel galata da bildiğiniz düzgün bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 hoca çoğu yerden adam başı 50-60 ile kalkarsın zaten bazı jix mekanlarda 70-80 olur.. gidip adam başı 150 lira vermezsiniz zannetmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kötü tecrübelerimiz var diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 mis gibi inciraltinda izmirde kendi baligini seciyosun kalamarini vs.. artik ne istersen salatasi, mezesi rakisi, hatta ustune bide guzel hatira fotosu cektirin tas catlasin 50-60tl kisi basi. manzarami bu kadar para ediyo, ama raki masasinda muhabbet varken manzara kim olaki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 reyou said: izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 istanbul hariç her memlekette çok nadide adamin cüzdanına abanmayan yerler olduğuna eminim biz istanbul vatandaşını nedense işletmecilerin şaapası geliyor 50 60 bile çokta neyse sonuçta benim kriterim şudur evde 10 tl ye hallettiğim şeye dişarda 30 tl veririm ama evde 10 tl ye hallettiğim şeye dişarda da 90 tl vermem cimriliksede cimrilik yani naapayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar