Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galataköprüsü ve düzgün bir balık restaurantı

RRa

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar kazık değil balık yemek istiyorum. Takıntım var deniz kenarı olmadan yediğim balıktan da bişey anlamıyorum birde yetiştirme balık yemek istemiyorum. tüm bu şartlar altında galataköprüsünde bir restauranta gittik malum benim aradığım kriterlerdeki diğer yerlerin çoğu çok pahalı mekanlar. galata da hani manzaları, deniz kokulu gayet güzel bir atmosfer lakin restaurant tanıdık olmasına rağmen 1er tane bütün deniz levreği göndercem diyerekten kelime oyunlari ile 1 büyük yetiştirme levreği dörte bölüp getirdi çünkü biz ona mekanına geliriz ama 50 şer kağıttan fazla vermeyiz demiştik adam da bizden güzel kurtuldu açikcasi.

şimdi sizlere soruyorum kişi başi 50-60 civari vererek kalkabileceğimiz adam gibi bütün deniz balığı getirecek, deniz kenarı yada yamacı düzgün bir yer var mı bildiğiniz, yada galata kosneptide güzel galata da bildiğiniz düzgün bir yer var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul hariç her memlekette çok nadide adamin cüzdanına abanmayan yerler olduğuna eminim biz istanbul vatandaşını nedense işletmecilerin şaapası geliyor
50 60 bile çokta neyse sonuçta benim kriterim şudur evde 10 tl ye hallettiğim şeye dişarda 30 tl veririm ama evde 10 tl ye hallettiğim şeye dişarda da 90 tl vermem
cimriliksede cimrilik yani naapayim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...