Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da nerede oturulunur?

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Forumda resmen troll çetesi var heh, başları banlanınca bunlarda iyice saçmalamaya başlamışlar, hiç olmazsa banlananlar kaliteli adamlardı.

Dil tarihe en yakın, Kurtuluş var, ama berbattır. Ankara nın apaçi merkezlerinden biridir. 400-750 arası ev bulabilirsin. Otobüsle 10 dk, metroyla 2-3 dk., yürüyerek, 15-20 dk. de varabilirsin Kızılay ya da Sıhhıye(Üni. burda) ye.

Bende azmo gibi, Dikmen, İlker önerebilirim. Dolmuş ve otobüs çok sık geçer ver en sıkışık trafikte 15 dk. de varabilirsin merkezlere. Yine 350-700 arasında evler vardır ama daha güzeldir Kurtuluşa göre, çünkü semt olarak daha yeni, hem yine bol apaçi olmasına rağmen, Kurtuluştan iyidir, normal insanı da boldur.
Sosyal ağlarda paylaş

1 günlük konuyu 12 sayfa görünce dedim len ne çok Ankaralı varmış patide diye,tabi içeriği okuyunca kendime geldim.Gerek yok böyle şeylere..
Neyse konuya dönersek,bence şartlarına en uygun yer Kurtuluş-Kolej-Cebeci tarafıdır.Kızılay'a yakın,kira fiyatı istediğin civarda.Ayrıca geceyarısından sonra yemek+sigara vs bulabileceğin yerler.Başka sorun olursa öm atabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ankaralilar kizacak ama katiliyorum digerlerine, yasanmaz sehir memur kenti cidden. kiz arkadasimda ankaradan, onada takilirim ara ara yani..

cidden kotu sehir. ama istedigin is icin guzel bi teklif aldim diyosun, sehir onemini yitiriyor biraz.

ankara sakarya ya benziyor kulturu, kendine ozgu tatangalari vs..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...