Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ankarada oturmayan gay dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben oturmuştum bikaç gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 o zaman delikanliymissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ankarada otururken dikkat edin arkadaşlar. atakule var, ankaranın penisi diye de bilinir. skfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 atakulede otur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ankara'ya boktan diyenler de Miami'de yaşıyor sanki anasını satayım. İ.Melih'e rağmen Ankara güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ankara İ.Melihle güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 canola said: ankarada otururken dikkat edin arkadaşlar. atakule var, ankaranın penisi diye de bilinir. skfjs yaniliyorsunuz, Azmo ankaranin penisi olarak bilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bundan sonra senin adın kemal atakule olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 PENIS te olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Forumda resmen troll çetesi var heh, başları banlanınca bunlarda iyice saçmalamaya başlamışlar, hiç olmazsa banlananlar kaliteli adamlardı. Dil tarihe en yakın, Kurtuluş var, ama berbattır. Ankara nın apaçi merkezlerinden biridir. 400-750 arası ev bulabilirsin. Otobüsle 10 dk, metroyla 2-3 dk., yürüyerek, 15-20 dk. de varabilirsin Kızılay ya da Sıhhıye(Üni. burda) ye. Bende azmo gibi, Dikmen, İlker önerebilirim. Dolmuş ve otobüs çok sık geçer ver en sıkışık trafikte 15 dk. de varabilirsin merkezlere. Yine 350-700 arasında evler vardır ama daha güzeldir Kurtuluşa göre, çünkü semt olarak daha yeni, hem yine bol apaçi olmasına rağmen, Kurtuluştan iyidir, normal insanı da boldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dreagloth'u dinle, adam dogru konusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ankarada oturulmaz ankaradan taşınılır mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Baydınız cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Lopeth said: ankarada oturmayan gay dir höö, ama çok var ankarada gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yuzuncu yilda oturma, ogrenci semti, cok olu ve merkeze cok yakin sayilmaz gece belli saatten sonra ulasim bulamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 çayyolu (tu) hergün 30-40dk yol çekiyorum cebeciye gitmek için ama olsun hepsine değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Çayyolu iyi tabiki de, 350-500 arası gibi bir limit var kira için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 1 günlük konuyu 12 sayfa görünce dedim len ne çok Ankaralı varmış patide diye,tabi içeriği okuyunca kendime geldim.Gerek yok böyle şeylere.. Neyse konuya dönersek,bence şartlarına en uygun yer Kurtuluş-Kolej-Cebeci tarafıdır.Kızılay'a yakın,kira fiyatı istediğin civarda.Ayrıca geceyarısından sonra yemek+sigara vs bulabileceğin yerler.Başka sorun olursa öm atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ankaralilar kizacak ama katiliyorum digerlerine, yasanmaz sehir memur kenti cidden. kiz arkadasimda ankaradan, onada takilirim ara ara yani.. cidden kotu sehir. ama istedigin is icin guzel bi teklif aldim diyosun, sehir onemini yitiriyor biraz. ankara sakarya ya benziyor kulturu, kendine ozgu tatangalari vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 burası paylaşım forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bi gittim ankaraya domuz gribi oldum döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Memur olmak güzel şey bence. Ondan Ankara'da yaşamak da güzel. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Benim taviyem Yenimahalle civarı olacaktır. Metro hattı üzerinde ve kiralar görece uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar