GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Şubat ayı civarında Ankara'ya taşınıyorum orada bir özel tiyatrodan teklif aldım da bunun için de ayrıca mutluyum ehe. Neyse Ankara'yı hiç bilmiyorum ne semtlerini ne bişeyini bi yazın sınav için gelmiştim 1.5 hafta onda da sınava hacettepeye git gel yaptım 1 kere başka da çayyolundan çıkmadım ramazan fuarında mısır sattığım için şimdi 350-500 arası olabilir kirası düşük olursa ne ala fakat kızılay civarına ankara üniversitesine falan çok uzak olmasa iyi olur yani otobüsle 10 dakika 15 dakika maksimum yaşanabilecek yerler nerelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 100 yıl kolej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ankara universite sehrin icine yayilmis bir universite, hangi fakulteye yakin olucak onu de sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 canola said: 100 yıl kolej 100. yil ile ankara universitesinin alakasi yok. cok uzak hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kötü Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kurtuluş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kızılay 15 dakka dolmuşla. yürüyomusun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Ankara üniversitesine yakın derken?Yani şöyle ki Ankara üniversitesi biraz parçalı dağılmış şekilde ankaraya tam olarak hangi fakülte olduğunu söylersen.Ama 350-500 aralığında dikimevi taraflarına bakabilirsin eğer dtfc ise ama beşevlere yakın olsun diyosan.Gazi mahallesinden 1+1 falan bulabilirsin sanırım hadi biraz zorlayalım 2+1 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ankara çok çirkin bir şehir olduğu için hiçbiyerinde oturulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 canola, anlamanda bi problem var sanirim, ANKARA UNIVERSITESINE YAKIN OLURSA IYI OLUR demis adam. kizilaya 15 dk, kizilaydan tandogandaki fakulteye 15dk, sihhiyedekine 10dk, cebecidekine 25dk. otur bi dusun ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bankta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bella said: ankara çok çirkin bir şehir olduğu için hiçbiyerinde oturulmaz. sen de trollugu ogrendin abilerinden afferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bella said: ankara çok çirkin bir şehir olduğu için hiçbiyerinde oturulmaz. hevesimi kırma ya Dil tarih kampüsüne mümkünse bölüm orda çünkü bildiğim kadarıyla Ankara ile ilgili güzel şeyler de söyleyin biraz bari kimle konuşsam çok sıkıcı dedi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kötü Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 senko said: bankta hangi bank? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 olmazsa kötü olur dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ankara üni. yakın diyosan tandoğan beşevler civarı bakabilirsin ama istediğin fiyatlarda bulabilirmisin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 canola said: 100 yıl kolej 100.yıl yalan Kolejden de o fiyat aralığında ev bulmak sıkıntılı bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bella said: ankara çok çirkin bir şehir olduğu için hiçbiyerinde oturulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Havlu said: Bella said: ankara çok çirkin bir şehir olduğu için hiçbiyerinde oturulmaz. sen de trollugu ogrendin abilerinden afferim troll falan değil,gerçek fikrim sen önce troll ne onu öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 GwindonSurion said: Ankara ile ilgili güzel şeyler de söyleyin biraz İbrahim Melih Gökçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ben şimdi yatıyorum, yarına ankara ile en güzel 10 şeyi sıralamış olun hadi bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 dil tarih e yakin olsun diyorsan -ki orasi sihhiyede ve ayrica benim fakultem- kolej mantiken iyidir. fiyatlari da tatminkar. kizilaya da yakin, sehir merkezine inme olayini yapabilirsin. kolejden yaklasik 15dk falan yuruyerek dtcf. aslen kurtulus da ucuz mekandir, ogrenci semtidir ama tavsiye etmiyorum yokusundan ve dtcfye yurume mesafesi olarak 20dk olusundan dolayi. ben maltepe'de kaliyorum ve gunde 15-20dk arasi bir yurumeyle dtcf kapilarindan giriyorum ki o da yavas yavas yuruyerek. ama maltepe pahalidir, gerci ust katimizdakiler 2+1 i 500 e tuttu, biz de 1+1 i 400e tuttuk. yani pahali ama semt mekan olarak sessiz, sakin, nezih diyebilirim. ha bazilariniz gelip maltepe rus ve pavyon mekani diyecek ama arka tarafi oyle degil. tandogana 15, kizilaya 10dk yurume mesafesinde. ben gene kolej diyorum sagdan soldan duydugum kadariyla ama gene de koleji de cok sevdigim soylenemez. biraz daha gurultuye ve caddelere yakin bir mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Laorx said: ankara üni. yakın diyosan tandoğan beşevler civarı bakabilirsin ama istediğin fiyatlarda bulabilirmisin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 -ankara çok sıkıcı bi şehir hiçbişi yok +AMA ANITKABİR VAR DEVLET BÜYÜKLERİ DEVLET BİNALARI TSK CEHAPE HEP ORDA YANEEE ATAKULE VAR ÇOKSÜFER -okthxbb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bella said: Havlu said: Bella said: ankara çok çirkin bir şehir olduğu için hiçbiyerinde oturulmaz. sen de trollugu ogrendin abilerinden afferim troll falan değil,gerçek fikrim sen önce troll ne onu öğren. bak kizim, konu: ankara'da nerede oturulur? cevap: surada burada konu: ankara'da oturulur mu? olsaydi, hakliydin. ama degilsin. haksizsin, bari uzatma. kimse ankara'da oturulur mu oturulmaz mi diye sormadi sana. forum bu; adi ustunde. kafana gore fikir belirtme yeri degil. adamin sordugu soruya gore cevap vereceksen girir verirsin. gecenin bu saatinde, herhangi bir mesgale veya sevgiliye sahip degilsen, sikintidan alakadar olmadigin ve verecek cevabinin olmadigi konularda sacma sapan yorumlar yaparsin ki BU trollemektir. hatta FLAMING yaptigin senin. ankarayi sevenleri provoke ediyosun ki ben sevmememe ragmen aksamin bi saati, forumu irc e, facebook a cevirigin icin flamelendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 "roket adam" said: -ankara çok sıkıcı bi şehir hiçbişi yok +AMA ANITKABİR VAR DEVLET BÜYÜKLERİ DEVLET BİNALARI TSK CEHAPE HEP ORDA YANEEE ATAKULE VAR ÇOKSÜFER -okthxbb. ustteki laflar senin icin de gecerli zeki cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar