Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da nerede oturulunur?

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Şubat ayı civarında Ankara'ya taşınıyorum orada bir özel tiyatrodan teklif aldım da bunun için de ayrıca mutluyum ehe.

Neyse Ankara'yı hiç bilmiyorum ne semtlerini ne bişeyini bi yazın sınav için gelmiştim 1.5 hafta onda da sınava hacettepeye git gel yaptım 1 kere başka da çayyolundan çıkmadım ramazan fuarında mısır sattığım için

şimdi 350-500 arası olabilir kirası düşük olursa ne ala fakat kızılay civarına ankara üniversitesine falan çok uzak olmasa iyi olur yani otobüsle 10 dakika 15 dakika maksimum yaşanabilecek yerler nerelerdir?
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara üniversitesine yakın derken?Yani şöyle ki Ankara üniversitesi biraz parçalı dağılmış şekilde ankaraya tam olarak hangi fakülte olduğunu söylersen.Ama 350-500 aralığında dikimevi taraflarına bakabilirsin eğer dtfc ise ama beşevlere yakın olsun diyosan.Gazi mahallesinden 1+1 falan bulabilirsin sanırım hadi biraz zorlayalım 2+1 olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

dil tarih e yakin olsun diyorsan -ki orasi sihhiyede ve ayrica benim fakultem- kolej mantiken iyidir. fiyatlari da tatminkar. kizilaya da yakin, sehir merkezine inme olayini yapabilirsin. kolejden yaklasik 15dk falan yuruyerek dtcf.

aslen kurtulus da ucuz mekandir, ogrenci semtidir ama tavsiye etmiyorum yokusundan ve dtcfye yurume mesafesi olarak 20dk olusundan dolayi.

ben maltepe'de kaliyorum ve gunde 15-20dk arasi bir yurumeyle dtcf kapilarindan giriyorum ki o da yavas yavas yuruyerek. ama maltepe pahalidir, gerci ust katimizdakiler 2+1 i 500 e tuttu, biz de 1+1 i 400e tuttuk. yani pahali ama semt mekan olarak sessiz, sakin, nezih diyebilirim. ha bazilariniz gelip maltepe rus ve pavyon mekani diyecek ama arka tarafi oyle degil. tandogana 15, kizilaya 10dk yurume mesafesinde.

ben gene kolej diyorum sagdan soldan duydugum kadariyla ama gene de koleji de cok sevdigim soylenemez. biraz daha gurultuye ve caddelere yakin bir mekan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

Havlu said:

Bella said:

ankara çok çirkin bir şehir olduğu için hiçbiyerinde oturulmaz.

sen de trollugu ogrendin abilerinden afferim

troll falan değil,gerçek fikrim sen önce troll ne onu öğren.

bak kizim,
konu: ankara'da nerede oturulur?
cevap: surada burada

konu: ankara'da oturulur mu?
olsaydi, hakliydin. ama degilsin. haksizsin, bari uzatma. kimse ankara'da oturulur mu oturulmaz mi diye sormadi sana. forum bu; adi ustunde. kafana gore fikir belirtme yeri degil. adamin sordugu soruya gore cevap vereceksen girir verirsin.
gecenin bu saatinde, herhangi bir mesgale veya sevgiliye sahip degilsen, sikintidan alakadar olmadigin ve verecek cevabinin olmadigi konularda sacma sapan yorumlar yaparsin ki BU trollemektir. hatta FLAMING yaptigin senin. ankarayi sevenleri provoke ediyosun ki ben sevmememe ragmen aksamin bi saati, forumu irc e, facebook a cevirigin icin flamelendim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...