synorin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bir arkadaşla baya tartıştık da pati ne diyor bu duruma... Mesela bir oyunda aynı yerde bazen hata verir program, bazen de vermez.Ama matematikte sonuç hep aynıdır.Peki bunun nedeni ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 oyun eşit değildir matematik olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Allah'ın takdiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 olasılık 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 örneğin; ram'in bir birimlik hücresinde (nasıl açıkliym bilemedim, hdd'deki sektör gibi düşünün) arıza oluşmuştur. oyun kullanacağı bir takım verileri işlenmek üzere sıraya koyarken geçici olarak ram'e yazar. oyunun çökmediği denemede, ram'in arızalı block'una hayati olmayan bir veri yazılırken, oyunun çöktüğü durumda bahsi geçen arızalı block'a oyunun çalışması için gereken bir dll dosyasının bir kısmı denk gelir, sözkonusu dosya doğru okunamadığından oyun çöker. olabilir yani. anlatamadım ama. olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ayrıca anaokul öğretmeninin matematik bir oyundur çocuklar! söylemini fazla ciddiye almışsın moruque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 "roket adam" said: örneğin; ram'in bir birimlik hücresinde (nasıl açıkliym bilemedim, hdd'deki sektör gibi düşünün) arıza oluşmuştur. oyun kullanacağı bir takım verileri işlenmek üzere sıraya koyarken geçici olarak ram'e yazar. oyunun çökmediği denemede, ram'in arızalı block'una hayati olmayan bir veri yazılırken, oyunun çöktüğü durumda bahsi geçen arızalı block'a oyunun çalışması için gereken bir dll dosyasının bir kısmı denk gelir, sözkonusu dosya doğru okunamadığından oyun çöker. olabilir yani. anlatamadım ama. olur. çok saol ya cidden ayrıca laf atmayın direk arkadaşın görüşünü yazdım ondan bana girmiyo çocuk patiye alışık deil yazık olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bize ne bilae. alışık olmayanı sokmican buralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Farinal said: Allah'ın takdiri. budur. her şeyi kurcalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Raslantısal hatalar onlar.Genelde ram e veya hddye yazılma işleme olayları sırasında gerçekleşir.O yüzden tam olarak aynı yerde olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Problemlerin tekrar olusturulabilirlik diye bir bolumu vardir. Problem cozumlerinde genellikle bunun icin ayri bolum olusturulur; ayni durumu tekrar nasil yaratacagini anlatirsin. Her seferinde bunu belirleyemeyebilirsin; birden fazla seye baglidir. Bu gibi durumlarda bos birakirsin bu alani. "Bazen olup bazen olmama" durumuna girer iste. Bunun tek bir tercumesi vardir: Sorunu tekrar nasil yaratacagimi bulamadim. Cozumsuz soru yoktur; yanlis soru vardir (tabi bir de cevabi algilamak istemeyenler). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar