Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aynı hatanın bazen olup bazen olmama sorunsalı

synorin

Öne çıkan mesajlar

örneğin;

ram'in bir birimlik hücresinde (nasıl açıkliym bilemedim, hdd'deki sektör gibi düşünün) arıza oluşmuştur. oyun kullanacağı bir takım verileri işlenmek üzere sıraya koyarken geçici olarak ram'e yazar. oyunun çökmediği denemede, ram'in arızalı block'una hayati olmayan bir veri yazılırken, oyunun çöktüğü durumda bahsi geçen arızalı block'a oyunun çalışması için gereken bir dll dosyasının bir kısmı denk gelir, sözkonusu dosya doğru okunamadığından oyun çöker.

olabilir yani. anlatamadım ama. olur.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

örneğin;

ram'in bir birimlik hücresinde (nasıl açıkliym bilemedim, hdd'deki sektör gibi düşünün) arıza oluşmuştur. oyun kullanacağı bir takım verileri işlenmek üzere sıraya koyarken geçici olarak ram'e yazar. oyunun çökmediği denemede, ram'in arızalı block'una hayati olmayan bir veri yazılırken, oyunun çöktüğü durumda bahsi geçen arızalı block'a oyunun çalışması için gereken bir dll dosyasının bir kısmı denk gelir, sözkonusu dosya doğru okunamadığından oyun çöker.

olabilir yani. anlatamadım ama. olur.

çok saol ya cidden
ayrıca laf atmayın direk arkadaşın görüşünü yazdım ondan bana girmiyo çocuk patiye alışık deil yazık olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

Problemlerin tekrar olusturulabilirlik diye bir bolumu vardir. Problem cozumlerinde genellikle bunun icin ayri bolum olusturulur; ayni durumu tekrar nasil yaratacagini anlatirsin. Her seferinde bunu belirleyemeyebilirsin; birden fazla seye baglidir. Bu gibi durumlarda bos birakirsin bu alani. "Bazen olup bazen olmama" durumuna girer iste. Bunun tek bir tercumesi vardir: Sorunu tekrar nasil yaratacagimi bulamadim.

Cozumsuz soru yoktur; yanlis soru vardir (tabi bir de cevabi algilamak istemeyenler).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...