Milamber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bir kaç gündür debeleniyorum ufaktan bir cms yazıyorumda merak ettim var mıdır paticikte django kullanan? Kullananlar ne tarz projelerde çalışıyorlar? Şöyle tecrübelerimizi paylaşacağımız yeri geldiğinde soru sorabileceğimiz bir topicimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Kullaniyorlar. Buradan bir arkadas yardim istemisti, onun icin ogrenmistim.. Konuyu dogrudan django diye acman iyi olmus, zira Python diye acip surprizle karsilasmak hos olmuyor. Tek sorun herhangi bir sey yapmadan once ne nasil isliyor, cozmek gerek. Isin mantigini kavradiktan sonra (calisma prensibini) aslinda gerisi kolay; bildigin python'la program yaziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Çözdükten sonra çok kolay evet. Dün mesela etiket ekledim gayet kolaydı 1 satırda hata vardı o uğraştırdı beni meğerse o da kolay bir şeymiş. djangoda yapı şöyle: model->db || url->view->template bunlar arası bağları öğrendikten sonra çok kolay zaten bir sürü modül var hazır. uğraşmakta gerekmiyor çoğu şeyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 riglous said: Buradan bir arkadas yardim istemisti, onun icin ogrenmistim.. ben miydim? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Valla unuttum :) Ankara'daydi ama.. Sen Ankara'da misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 şeye ne deniyor hani diyelim bir blog postunun ilk paragrafı görülüyor gerisini okumak için tıkla diyoruz. ne deniyor o özelliğe? ekleyeceğim sistemede adı aklıma gelmiyor... heh özet deniyor ekledim tmm :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar