RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Dergisi önümde şu an,sadece gidip amcasıyla konuşmamdan ssöz ediyor,benim sorunumla ilgili birşey yok orda.Yoksa bende biliyorum levela bakmayı.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... [Bu mesaj arcane tarafından 09 Temmuz 2004 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Post kirliliği miş yazdığımı bir arama zahmetine girip şu sayfaya bak http://www.level.com.tr/strateji/?id=63&sayfa=4 bak sayfanın altında yazmışlar kocaman Jensen in questi diye[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Yaa o quest kanalizasyonda geçiyor. Hani Lilacore'u bulduğun yerdeydi sanırım. Birisinde bir iksir olacak kkızı iyileştirmek için. Onu arayacaksın. Bu arada yok mu server olacak insan Kablosu yada ADSL sahibi olan?? Yüklerim yarın falan oynarız diyordum.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: RamsesII, 08 Temmuz 2004 23:00 tarihinde demiş ki: ABi Jan Jansen'in questini anlatır mısınız?Gidiyorum abi herifin evine,lisayla konuşuyorum help my daughter diyo.Kızla konuşmaya çalışıyorum(yatağın üzerindeki) ama yok konuşamıyorumda.Aşağı iniyorum Jan'ın amcasıyla konuşmaya fakat blasted chicken dan falan bahsediyor konuşamıyorum...NE yapıcam delirmek üzereyim! Hatırlamıyorum ama çok kolaydı o savaş yoktu yani.Journal a bak anlatıyor zaten[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Abi journalda öyle şeyler yazsa yapıcam[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Collector's Disc: Aurora's Emporium in the Adventurer's Mart Sells all manner of Torment related items, such as Dak'kon's Zerth Blade and Vhailor's Helm. Talk to Deidre in the back of the Adventurer's Mart. Preorder Disc: Joluv in the Copper Coronet Sells all manner of Icewind Dale related items, such as Hrothgar's Axe and the Defender of Easthaven. You can just use the cheats to create the merchants (see the Cheats section if you don't know how to do it): CLUAConsole:CreateCreature("wmart1") CLUAConsole:CreateCreature("wmart2") to make the two merchants appear in the current area. seklinedede bir olay varmıs deneyebılecek olan (elındekı coll ed falan olan varmı ?) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ben editörle almıştım onları. Pekde yararlı şeyler diyemem. Dak'Kon'un kılıcı biraz yararlı. Sadece Easter Egg niyetine konmuş silahlar gibi bunlar.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 fullplatemail+1 satıodu o merchantlardan biri.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar