Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BG2 ufak bir merak ...

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

Yaa o quest kanalizasyonda geçiyor. Hani Lilacore'u bulduğun yerdeydi sanırım. Birisinde bir iksir olacak kkızı iyileştirmek için. Onu arayacaksın. Bu arada yok mu server olacak insan Kablosu yada ADSL sahibi olan?? Yüklerim yarın falan oynarız diyordum.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 08 Temmuz 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
ABi Jan Jansen'in questini anlatır mısınız?Gidiyorum abi herifin evine,lisayla konuşuyorum help my daughter diyo.Kızla konuşmaya çalışıyorum(yatağın üzerindeki) ama yok konuşamıyorumda.Aşağı iniyorum Jan'ın amcasıyla konuşmaya fakat blasted chicken dan falan bahsediyor konuşamıyorum...NE yapıcam delirmek üzereyim!
Hatırlamıyorum ama çok kolaydı o savaş yoktu yani.Journal a bak anlatıyor zaten[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

Collector's Disc: Aurora's Emporium in the Adventurer's Mart
Sells all manner of Torment related items, such as Dak'kon's Zerth Blade and Vhailor's Helm. Talk to Deidre in the back of the Adventurer's Mart.

Preorder Disc: Joluv in the Copper Coronet
Sells all manner of Icewind Dale related items, such as Hrothgar's Axe and the Defender of Easthaven.
You can just use the cheats to create the merchants (see the Cheats section if you don't know how to do it):

CLUAConsole:CreateCreature("wmart1")
CLUAConsole:CreateCreature("wmart2")

to make the two merchants appear in the current area.

seklinedede bir olay varmıs deneyebılecek olan (elındekı coll ed falan olan varmı ?) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben editörle almıştım onları. Pekde yararlı şeyler diyemem. Dak'Kon'un kılıcı biraz yararlı. Sadece Easter Egg niyetine konmuş silahlar gibi bunlar.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...