riglous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 shadow bilmemne vardı. onda yığınla item var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Proxa, 06 Temmuz 2004 19:12 tarihinde demiş ki: Onurla enayilik arasında ince bi çizgi varya :) o liche dalan paladine girsin hehe gece gece güldürdün Allahta seni güldürsün :)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Edwin Red Wizards lideri oluyordu. Sonradan bir sebepten ölüyor. Unuttum vallaha. Ama Edwinia(yada öyle bir şeydi işte. Bunun liche dönüşme büyüsü denerken dönüştüğü kadın) en son bir handa görülüyordu sanırım. Bu öldükten sonra hemde. Karmaşık yani hafiften. Dur bakayım bir şu siteye :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 abi delucian anlattığı yeri hiç hatırlayamadım,kaç ten son of bhaal varki bi fire giant var bi drow bide monk daha varmıki?hiç hatırlamıyom dedğin yeri,sen watchers keep demisin yoksa?[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ramses valgyara celestial furymine o katana yı ver,dual takılsın,ii bir karakter oluyo. şimid b en evil oynamak istiyorum oyunu ama evilda sıkıcı bea...[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Viconia nın alignment ını gooda döndürebiliyor muyuz?Birinden duymuştum sanki,fakat nasıl yapılır bilmiyorum?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 döndürebilyirsun evet romance yapcan sonra tob'da da değişebiliyorz,nasıl olyuor yazmaacam spoiler olmasın.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 dogmeat SoA oynuyom ben nasıl döndürecem mümkünse pm den msg atar mısın?Atamazsan buraya yazar mısın?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 abi soa da olmuyo galiba,tob da oluyo.(bbilmiyorsan tob soa'nın expension seti) vic le bir aşk yaşarsan ve goood bir charsan,good diolaglar yaparsan,onu iyiliğe çekmeye öalışırsan oluyo ilerde.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Tüüü desene alamıcaz guruba... Abi bide aerie bana yavşamaya başladı neler diyeyim bu karıya?DAha önceki oyunlarımda aerieyi hiç almamıştım guruba bilmiyorum ne yapaıcam?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... [Bu mesaj RamsesII tarafından 07 Temmuz 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 emalethin kız tavlama rehberini oku :p abi kızı istiosan güzel şeyler de işte,o kadar basit,kanadım kopuk ühhhhü dediğinde sus lan kahpe! demek yerine,tamam canım,anlıymo bitanem,ama dünyada bi sürü güzzel şey var tadını çıkart de mesela[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bana bakın bg bg tutturdunuz canım cekti şindi yüklecem hayatım kayacak kalkamayacam başından,multi yapsakda güzel olurYOKMU MULTİİİİİİİİİ ::)))))[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 abi geçen bu gene kanatlarından dem vuruyodu,bende merak etme ilgilenecez onlarla dedim yarım saat konuştu sen anlayamazsın falan dedi dumur oldum[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 aman b, ,lg, gör mce vır vır konuşan kadınlardan oda,jaheria rullz!uzun boly,örgü saçlar,dominant(ehe),ne bilim hoşum gidio...[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Abi Dial-up ile multi yapılabilecekse (geceleri bayağı hızlı oluyor ama oyunda ne olur bilemem) ben varım. 4 kişi daha bul. Yada oynanıyosa 2 kişide oyanrız. Ama ben Hırsız-Bard-Mage dışında karakter almam ona göre :) savaşçı pek sarmaz beni şimdi TOB oynamayacaksak.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bende oynarım yüklü şu an soa. Ama acemiyim. barbarian oynamayı düşünüyom.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Yaw iyi oynanacaksa bir gün kararlaştıralım saatte (mümkünse 23:00 dan sonra olsun. Ablam önceden hayatta vermez bilgisayarı.) bende yükleyeyim oyunu (gerekirse Expansion ile birlikte) oynayalım. Ne dersiniz?[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ben varım. Saat farketmez.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 4 kişi olduk galba?ben paladin-fighter oynayabilirim,ama söyleyyim,ciddi oynucaz en az herhafta 1 kere,yoksa hiç yüklemeyim oyun.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: DoGMeaT, 08 Temmuz 2004 10:41 tarihinde demiş ki: 4 kişi olduk galba?ben paladin-fighter oynayabilirim,ama söyleyyim,ciddi oynucaz en az herhafta 1 kere,yoksa hiç yüklemeyim oyun. Eh yani. Ciddi oynamayacaksak neye yarar zaten? Bende yükleyecem oynarsak. Bu gece gene buralarda olurum. Oynayacaksak yüklerim oyunu. Karar verilsin ben oynarım :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hızlı interneti olan bi arkdaş server olacaksa ve 4 kişi oluyasak oynarım.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Yeni başlık. Hızlı interneti olan baldurs gate serverı aranıyor :) ben 56K oluyorum biraz :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 abi daha önce oynadım,gerçekten 56kk ile çok rahat oynanıo,ama server hızlı olamssa bütün oyuncular sürünüyo.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ABi Jan Jansen'in questini anlatır mısınız?Gidiyorum abi herifin evine,lisayla konuşuyorum help my daughter diyo.Kızla konuşmaya çalışıyorum(yatağın üzerindeki) ama yok konuşamıyorumda.Aşağı iniyorum Jan'ın amcasıyla konuşmaya fakat blasted chicken dan falan bahsediyor konuşamıyorum...NE yapıcam delirmek üzereyim![signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bak www.level.com.tr ye gir orda rehber bölümü var ordan her şeyi bulursun bg hakkında[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar