Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BG2 ufak bir merak ...

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

onceki forumlara erısılemedıgı ıcın hortlatamıyorum o yuzden yenısını actım sorry sımdıden ...
merak ettıgım sey bu umar hıll dekı dungeon da , dragondan oncekı kısımda bır teyze cıkıp boyle boyle deyıp 1 anahtar verıyo bızde 5 cın oldurerek bır maske yapıyoz ...
"bazı seylerı farklı gosterır" gıbı bısı yazıyo maskenın descıbtıon ında ...
bılen varsa tam olarak ne ıse yarıyo bu alet ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

biden helmet takamayan magelerine ver criticallardan koruyo özelliklerinde yazmasada.ahhh bg2 ah,bi takıp oynayayım diyorum kaç gündür ama ben sadece bg2den zevk almıyorum takıp bg1'i bitirmem ordan karakterimi bg2ye aktarmassam zevk alamıyorum,işmdi kim bg1 yüklücek,goblinlerden kaçacak,uğrraşamam.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

ok tesekkurler ...
aynı sey bendede var default char la cok ruhsuz oluyom ...
7 defa SoA yı bıtırmıstım ToB u hıc bıtırmemıstım ...
kafama estı ToB u bıtırecem dıye 0 dan basladım bıtırdım SoA yı sımdı ToB dayım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki upgrade edebiliyorz camsoyr'ı(ben hep palafdin olurum,niye bilemem?)
ama parçaını (tyr's eye mı ne) başka bir silahı upgrade etmek için kullanailioaun,yanlışlıkla o s,lahı upragde etmiş olmasan(watchers keepdeki bir bastard swordu upgrade ediodu galba.)[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

BG'de paladin olmak hiç bana göre değil vallaha :) Macera arıyorsanız Wild Mage deneyin. Gerçi TOB büyü protection sahibi yaratıklarla dolu ama. Çok enteresan durumlara girebiliyorsunuz. Yada hırsız çok hoş oluyor :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti, istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

evet sanırım bastard a gıtmıs ...
magıcal protectıon falan ıyı hosta hafıf hıkaye kalabılıyor ...
elemanın elıne verıyon +6 halberdı %10 ınstant kıll ozellıgı var onun dısında cok seker bı halberd basıyon greater whırlwınd e number of attack 10 ,pek bısı dınlemıyosun ...
mage olarak en sevdıgım seyde :
dusmanın butun prot larını dıspel lıyosun ...
durumu gore 3-4 tane breach mı ? (lvl8 res ı 25 dusuruyo ...) zokuyosun ...
sonra mesela lvl 26 olan mage ının spell squencer ına 3 tane flame arrow u sokusturuyon ...
sonra bu spellsquencer ı fırlatıyosun magıc res ı 0 lanmıs amcaya (eger dırekt ımune degılse buyuye) ...
her arrow 5-25 , lvl 25+ oldugun ıcın 5 arrow , spel seq ıcınde 3 tane oldugu ıcın =
(5-25)*5*3=75-375 damage ne yalan soylıyeyım cok zevklı oluyor ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Sosyal ağlarda paylaş

bi düşüneim bakalım :)

bhall'ın oğlu paladin-hımmm?garip olur

bhallın oğlu monk-alakasız oldu?

bhallın oğlu wildmage-etrafta koşturup kendi bile ne olduğunu
bilmeyen büyüler yapan hebele bi adam tanrı çocuu olurmu lan!

bhaalın oğlu druid-bhaallı bırakın benim oğlum gelse "buba ben druid olcam,ağaçlarada yaşayacağam hayvanlar yoldaşım olacak" dese bunu döverim yani,olmaz!

sonuç?sonuıç fln yok oynayın kafanıza göre,ben paladin yada ranger olcam.mage olsam normal mage olurum,thief olsam,hmm,bilemiyorum thiefin cok classı var.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin eziq dir hep ezik kalacak bg de zaten ezikler normal masa üstü oynarken hep saldırmak zorunda kalan öleceğini bile bile düşünmeden atlayan salak yakışıklı yaratıklar ya sen öleceğini bile bile lich e dalır mısın lan salak lık da bir yere kadar bunlar sadece bir yere kadar[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 06 Temmuz 2004 10:44 tarihinde demiş ki:
bi düşüneim bakalım :)

bhall'ın oğlu paladin-hımmm?garip olur

bhallın oğlu monk-alakasız oldu?

bhallın oğlu wildmage-etrafta koşturup kendi bile ne olduğunu
bilmeyen büyüler yapan hebele bi adam tanrı çocuu olurmu lan!

bhaalın oğlu druid-bhaallı bırakın benim oğlum gelse "buba ben druid olcam,ağaçlarada yaşayacağam hayvanlar yoldaşım olacak" dese bunu döverim yani,olmaz!

sonuç?sonuıç fln yok oynayın kafanıza göre,ben paladin yada ranger olcam.mage olsam normal mage olurum,thief olsam,hmm,bilemiyorum thiefin cok classı var.

Paladin biraz garip olur tamam. Ama Monk olabilir. Evil rahiplerde vardır. Druid olabilir. Druidler çokda zayıf varlıklar değiller bence. Wild Mage süper olur. Düşünsene. Bir anda attığın sadece basit bir magic missile. Bir anda yanlışlıkla adama Disingrate atıyorsun. Bence Wild Mage oldukça uygun. Tam kaos adamı.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti, istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

paladın de keldorn ıcın oyun sonu yazısı gayet hos tavsıye ederım ...
(sallıyorum) ...
"after keldorn's death at the battleground,talos (keldorn un ınandıgı hangısı ıse ıste tam hatırlamıyom) shown to other soldıers as the apereance of keldorn" gıbı bısı yazıyodu hos ,keza anomen ın sonuda ...
*ha bıde bu ToB da son oldurdugumuz bhaal oglusu zaten monk yanı olabılır ,hertur mage tabıkı olabılır wıld mage de dahıl slayer chance de kendımızı kontrol edemezken bır buyucununde buyulerını kontrol edememesı cok anormal olmaz ,
ama paladın bıraz ters yanı fallen-pala yada villian tarzı bısı olabılır de pala olmaz gıbı gelıyor banada ...
** bu son chıld of bhall ı oldurdugumuz bınanın yanıda lich var kolayca kesılebılen sonra hercesıt elementaller ve bol mıktarda smıley gelıyo (bıtmıyo smıley ler) bırde acılmayan kapı var ...
naapmak lazımdır ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Sosyal ağlarda paylaş

olurmu abi ,keldorn birk ork horde una karşı azıcık adamla bir gecdi korurken vucudanda sayısız yara alıp ölüyor,helmın yada thromun kendiğsi savasa inip keldornu resliyor,yanına alıyor keldorn bu ikisinin birinin sağkolu oluyor

saverok güzeldi,ana karakterden ayrıldktan sonra kendi yoluna gidiyo,iyilikelr yapıyo ama kurtardığı ,nsanlar kendisindenmi onları kurtarduğı yaratıklardanmı daha korkucaklarına karar veremio,sonunda bi köyü ork ordusundan kurtarıp köyün yöneimini alıyor,köyü sert ama adil yönetip sonra sevgilsi(adını unuttum ama bg1de öldürüyoduk)ni gömmek icin doğua gidiyor,bidahada kendisinden haber alınamıyor

ahhh jaheria ahh(şimdi yine jaheria gzel değil kavgası cıkcak[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

monk lu merclı yer degıl arada undead lerle alakalı bı yer var ...
bır lıch amca cıkıyo koyuyosun yatıyo uzerınde ımune to poıson bı yuzuk cıkıyo ...
4 tane dugme var ...
1. sı 2 tane greater ıce elememtal summonluyo kesıyon kolay ...
2. sı 2-3 tane greater fire elememtal summonluyo kesıyon kolay ...
3. sı 2 tane greater earth elememtal summonluyo kesıyon kolay ...
4. de sınırsız sayıda smıle uretıyo , bıtmıyo sonu sınırı yok belki 50 tane balki daha fazla oldurdum (main char da iyi regen var ımune poıson AI acık standart atak verıp kahve ıcmeye gıttım geldıgımde hala damdan smıley damlıyodu) ...
merak ettım bu smıley ler nasıl duruyo ?

*** oyunla alakalı bır edıtor ındırdım nazı seylere bakmak ıcın ,BIG METAL UNIT
Found within a long forgotten pocket of our collected pantology, herein tales the lie of the Metal "Unit".

Gargantua was self-proclaimed lord of his immeasurable lower regions until his son, Pantagruel, questioned the accuracy of the ruler. With his shortcomings exposed, great Gargantua lay prostrate upon the ground while Pantagruel sought to cover his cuirass in case his now governing body lost its sway. He was warned that the people would cut him no slacks, but he never listened, and had burned his britches behind him. Undaunted, he fulfilled his animus with the robes of his father, as uncomfortable as that might sound, and shaped the Metal "Unit" with his own hands.

The rule of Pantagruel was a discommoding morass, his armor eventually suffering a breach in the breech that proved his undoing. As his basket left the pantry, so to speak, his regime fell to insurrection, and so complete was the sacking that not even his Metal "Unit" could be found. The component pieces, a pantaloon triumvirate, were lost in the annals of time.

You now bear the awesome responsibility of the Metal "Unit". Gussets of wind, seams like reality, pockets of resistance, the seat of power, and legs as flared as your temper. Polish it well; the onus is now on you.
tanımlı alet gordum oyunda varmıdır bu ...
fallout tactıcs hellplate mısalımı (ısımden emın egılım) ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw Edwin ELl Minister dan şamarı yiyordu değil mi ayrıca Viconia da bir clan la yağmalamaya başlıyodu orayı burayı Imoen Neverwinter a doğru yola koyuluyordu peki diğerleri hatırlamıyorum Hael Garis , Korgan , Jensen , Minsc , Mazzy (hiç alan var mı bilmiyorum) , Valgyar , Cernd , Aerie , Jaheira , De' Arnise Keep görevini veren hatun , Anomen saymadığım kal madı sanırım bunlar ne yapıyor link varsa link den bakayım[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

Fantezi olsun diye Valygar ı guruba aldım,bakalım nasıl çıkacak?Walkthrough larda adamlar çok övmüşler,backstab manyağı yaparsınız falan demişler.
Esas sozum bu windspear hills te ki anahtarı kaybettim,sewers teki Hammer of thunderbolts un olduğu yeri açan anahtar.Herhangi bir editörle karaktere yükleyebilir miyim?Hangi editörle?[signature][hline]İndim yarin bahçesine,
Parsellenmiş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...