canola Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Utorrentin kullandığı portu açıyorum, 10 dakikada bi bağlantı gidiyor, açmayınca da çok verimsiz oluyor. nası yapıcaz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 port açmadım ben, seed güzel olunca max speed dl yapıyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ya seed güzel. mesela how i met your mother ı çekicem. seed 25k ama hiç birine bağlanamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Seed güzel den kasıt, bağlı olan peer lardan upload güzel anlamında. Sen peer lara bağlanamıyorsun, dışarı doru connection açmakta derdin var. Modem ayarlarında, outgoing tcp/udp şeklinde port vb ayar var mı kontrol et, belki çıkar birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 evet şöyle bişeyler var mesela utorrentte 37459 portu yazıyo ben de modeme giriyorum şu alanların hepsine 37459 yazıyorum sonra 10 dakikada bi kopuyo netten modem. yanlış mı yazıyorum. ne yazıcam. kafayı yicem yoksa. 10 dakkada bi max hızda iniyo ama kopuyo hep net http://img256.imageshack.us/img256/3946/adszuto.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bende de öyle wireless modemla alakalı hızı 290a maxlatınca sorun olmuyo ama msn açarsan yine gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 airties RT-204SM modemin modeli bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 benim dedigim olaydan işte hızı 290a filan çek msn açma sorun olmaz http://forum.paticik.com/read.php?5,4380121,4391595#msg-4380121 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 topiğin bana derman olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 e arkadasım 3. kez söyliyicem yok bunun çözümü senin modemin de bneim modemim de dandik yada wireless modemlerin geneli kaldırmıyo torrenti optimum bi hız bulucam kendi baglantına göre onun üstü kopartıcak baglantını o şekilde sadece 1 torrent aktif olucak ve msn açık olmıyıcak budur çözümün 3. kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 öyle çözüm mü olur hacı. ben şey bekliyorum mesela. modem ayarlarına gir, şuna tıkla, evet, oldu bitti. böyle bi çözüm sdfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 hayatta bazen insanlar çıkmaza düşer. seninde düştüğün durum bu. modem al :) veyahut içim rahat etsin diyorsan bi arkaşından modem al dene bakalım nolcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 port açtım demin. son postu yazdıktan sona hiç kesilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Modem e firwmare upgrade denesiniz? Air-ties da arkadaşım çalışıyor, sorayım bilinen bir dertmidir diye. Bir de modem reset mi atıyor yoksa kamaşıp kalıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kamaşıyo. firmware de sonra onu da denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 wireless 802.11n bile olsa torrentte sacmalayabilir. cunku torrentin wirelessla degil modemle ilgisi var daha cok. advanced options tan max half open connections u 4 e indirin, glabal connections u 50 ye cekin, upload sayinizi 1 e dusurun. ve uploadi 5 k ya felan cekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bittorent kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 teşekküler eve gidince deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dhtyi de kapayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ha evet onu da soracaktım. dht tam olarak ne yapıyo? torrentfreakste dht bağlantıda kopma yapmaz demişler de anlamadığım için bi de size soriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 sadece trackerdan değil, diğer kullanıcılardan da kullanıcı bilgisi almana yarıyor. yani sadece bir kişiye bile bağlandığında "hacı kimlerden çekiyorsun sen dosyayı?" diye sorarak bağlanabileceğin kullanıcıları öğrenebiliyorsun. tracker'da bir sorun olursa kesintisiz devam edebilmek için. ama bizim indirdiğimiz 3-5 gblık ufak dosyalarda sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kapatsam hızda bi değişme olmuyo o zaman. zaten public tracker olduğu için pek bi değişim olmuyo? peki kapatırsam modemin netten kesilmesi sorununa nasıl derman oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 modemin resetlenmesinin sebebi çok salakça aslında. aklında sadece 2-3bin nat bağlantı detayını tutacak şekilde planlanmış, daha doğrusu adam gibi de planlanamamış, daha çok ip adresiyle etkileşime girmeye çalışınca overflow olup kendini yeniden başlatıyor. hatta bazı modemler restart da etmiyor, öyle kilitlenip kalıyor.. normalde internette gezerken bunu farketmiyorsun çünkü nat'la alakan olmuyor. fakat torrent'in olayı çok sayıda kullanıcıya bağlanmak, çok sayıda kullanıcının da sana bağlanması.. sadece dosya çekmek için değil, kaç kişide bu dosya var, kim kiminle nasıl indiriyor filan sorularını herkese sormak istiyor client. sorunca da adamlar sana bağlanıp soru sormak istiyorlar. dht'yi kaparsan da en azından bağlanabildiği herkese "naber, napıyon kanka?" diye muhabbet başlatmıyor senin client'ın. efendi efendi yerinde oturuyor, modemin sapıtmıyor, sapıtacaksa da daha geç sapıtıyor. bu sorunun en iyi/kısa/kolay çözümü de kaliteli bir modem almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 şunun sonucunu yazayım dedim. port açık ama porttan portta değişen bi durum var galiba ki herşey aynıyken başka portta 10 dakikada bi kesiliyodu, diğer portta saatte bi kesiliyo. yaptığım kontrollü deneyin sonucu bu. dhtyi de kapadım utorrentte onun altındakini de kapadım 1.5 saatt bi kesiliyo artık. cayır cayır da iniyo. teşekkürler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar