Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Merhabalar 1-2 ay önce bu şarkıyla karşılaştık ve bu tarz şarkılardan bir playlist yapmayı düşünüyorum yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..tavsiyelerinizi bekliyorum Dinlemeyen yada hatırlamak isteyen arkadaşlar için ; http://fizy.com/s/15gmn4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 oo çok güzeldir. çalıştığım yerden sormuşsun zira.Dinlemen gereken sanatçılar; keane coldplay travis snow partrol something corporate athlete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ve radiohead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 daha da yumuşayacak olursan james, suede falan da dinleyebilirsin aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 tamamdır hemen bakıyorum ilk olarak baktığım athlete ve sanırım diskografi indiricem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 sipeyskeyk said: ve radiohead headswim, radiohead'i andıran hoş bir grup ve pek bilinmiyor bu yüzden not düşmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 genel olarak indie diyebilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 sipeyskeyk arkadasimin saydiklarina ekleme yapiyim ben de; Starsailor, Thirteen Senses, Richard Ashcroft, Stereophonics, Embrace, Razorlight, Suede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar