kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ehe fizik kurallarının aşıldığı çizgi filmler lol..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Aoki Densetsu Shoot ve Ashita e Freekick en iyileridir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Captain... Evet doğru bildiniz;Kaptan Tsubasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Aoki Densetsu Shoot ve Ashita E Freekick izlemedin sanırım.Konusundan maç harici olaylara dek Tsubasa onların liginde bile sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Hungry Heart - Wild Striker fena değildir ama tsubasanın yerini hiç bişey tutamaz arkadaşımdır o benim canımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 genelde dunyanin yuvarlakligini hissediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 tsubasa FTW http://www.youtube.com/watch?v=14MAgMbUVvE ulan yine olsun deliler gibi izlerim :S torrent vs vardır diyicem de japonca be arkadaş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bir ara ct türk ceviriyordu ama bıraktı sanırım sitesinede girilmiyor birde aklıma takıldı lig tv de hafta sonları sabah 9 da bir anime vardı futbol la ilgili onun orjinal adı neydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bide whistle var. digerleri kadar guzel deil ama illa spor animesi izlenmek istenirse , gayet guzel izleniyor. Ashita e Free Kick resimlerine baktımda tam emin olamadim.yillar önce starda yayınlanırdı bir anime, mavi kafali bir cocuk vardi topa vurmasini bile bilmiyordu, babası cok zengin falan bunun top oynamasını istemiyor ,bu takıma giriyor ,cosuyordu. resimleri ona benziyordu bi yerlerden çekip bakmak lazım. yokmudur torrent :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 eric, benjamin vs bunların olduğu çizgi filmin adı neydi? "Goal" müydü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 2003 te açılmış bir konuyu neden uplarsınız ki ? ayrıca yanlış mı görüyorum ben benim üstüme mi kalmış konu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 anime burda varmıs neyse cekmeme gerek kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 hayatımın çizgi filmiydi..Tsubasa da en sevdiim karakter..sabahın köründe kalkardım seyretcem die..ama tabiki kalecinin(ismini hatırlayamıyorum) karizması da gözden kaçamas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Sacros said: eric, benjamin vs bunların olduğu çizgi filmin adı neydi? "Goal" müydü? Sorduğun serinin adı Moero Top Striker ülkemizde orjinal versiyona göre fazladan bölümler içeren özel Fransızca sürümünden yayınlanmıştır (L'ecole des Champions) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pante Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Xo said: tsubasa FTW ulan yine olsun deliler gibi izlerim :S torrent vs vardır diyicem de japonca be arkadaş :/ ahhh ahhh banane lan ben gene velet olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kingpin said: 2003 te açılmış bir konuyu neden uplarsınız ki ? ayrıca yanlış mı görüyorum ben benim üstüme mi kalmış konu ? :) biraz öyle olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar