SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 torrent bende açık ve benim bağlantım sorunsuz, çatır çatır hızlı, senin bağlantın niye torrentten dolayı yavaş olsun hayallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 arkadaşım bu ülkede göte göt denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 olmaz di mi lan çünkü benim bağlantım gayet iyi torrente rağmen yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 kapasana torentini çocuk giremiyo senin yüszünden nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 xhemstır kasmasın lan o da ayrıca yahu torrent bende açık, naalaka onun bağlantısı yavaş, yani tabi aynı bağlantı bu biraz saçma oldu da, bağlantı paylaşım esası nedir. 4 megabit bağlantıyı 4 kişi 1er mi paylaşır normalde mesela tek modemden bağlandıklarında, yoksa öncelik olayı var mı normal şartlarda, herhangi bi ayar olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 heskes kendine hint budisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar