unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ver pire tasmasini boynuna, en cok 12 saatte hallolur pireler.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Pire tasmasına gerek kalmadan tozla hallettim yahu. Onlarca pire uçuştu balkonda, kaçıştılar hehe. Abi zaten insana gelmiyor bu pire, kaşıntıya gerek yok dicem ama dün gece beni de kaşıntı bastı o pireleri içinde kımıl kımıl oynuyorken görünce tüyleri arasında.. ( süper türkçe ) Her neyse, şu anda tertemiz, bakınca öpülesi bir hayvan.. Arkada yatmış sexi bir pozisyonda yalanıyor :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 eet insana gelmez. de yine pire tasmasi en iyisi. cunku tozladigin sirada kuyruguna kacmis bi tane olur geri gelir yine yerlesir vs.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: sharky, 07 Temmuz 2004 15:14 tarihinde demiş ki: Hamam böceği de minicik ama radyasyona senden daha dayanıklı :) aha ne biliyorsun benim insan olduğumu :) euhe.. bu arada sokaktan aldıysan kediyi çünkü direk son sayfaya atladım baştaki yazıyı okumadım özür dilerim.. iyi güzelde yeni kedi alıp beslesen daha iyi olur hem daha sağlıklı..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Evet unity umarım yoktur o tür bir pire.. Baya bir bakındım .. Yaklaşık 45 - 60 dakka tozlu şekilde kaldı. Yalanmasına izin vermedim falan filan.. Herhalde kalmamıştır. arada bakıyorum hala var mı pire diye.. Varsa yine toz yaparım o da gider. Abi sokak kedisi varken, yeni kedi almak niye ? Sokak kedisinden daha zeki ve kurnaz bir kedi mi var ? Kanıtlanmış bir olay bu :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kapicen sokaktan kediyi tabi. zaten 3-5 cinsin kirmasidir o sokaga koyuvermislerdir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Büyümüş olanlar gitmiştir ama büyük ihtimal yumurta halindekiler duruyor olabilir. Bence pire tozunu düzenli olarak bir süre kullan ve kesinlikle ne kadar kötü koksa da bir süre pire tasması kullan. Beni de kaşıntı bastı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 lol. pire yumurda bırakıyor muydu yau ? Ben bit bırakıyor diye hatırlıyorum. Hmm isteyim 250 gr daha toz hehe. Gerçi kaldı zaten. Hehe hatun klavye yazarkenki parmaklarımı yalıyor. Deli midir nedir :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ekranin basinda beni kasinti basti yemin ederim. gidip dus alicam simdi o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Valla bu hayvanlar memeli olmadığına göre (dikkatli bak memeleri yoksa memeli değildir :) ) bir şekilde yumurtluyor olmaları lazım. Ve en büyük yumurtlama yeride senin kedicik. Birde sokak kedisi ise muhtemelen ilaç kullanarak parazitlerrini de temizlemen gerekebilir. Tek seferde hepsini temizleyen ilaçlar var diye biliyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yahu tak iste pire tasmasini pesinde kosturmana gerek kalmaz. yalayamaz da.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Yarın olsun yine bir katliama girişeyim o zaman ben. Olmadı tasma masma alayım.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Tabi keneleri de unutmamek lazım. Genelde kulaç içi, göz lenarları ve ağız kenarlarında olmakla beraber bazıları hassas noktaları da seçmiş olabilir. Çıkartma yolunu bilmiyorum. Ama önce zeytin yağı sürüp bekleyip daha sonra tek parça çıkarın derler keneleri. Kafası içerde kalabiliyormuymuş neymiş eğer force uygularsan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Aman abi, kene çekilmez. Güzel güzel ilaç kullanırsın gider onlar :) Siz de minik kedimi pire ve kene torbasına dönüştürdünüz. Tertemiz be şu anda. :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 baktikca icim gidiyo kediye super tatli bisi..isimde harbi muhtesem bulmusun..disi kedim olursa bende marry koycam hehe[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 İsmin kediyi buluş tarihi ile bir alakası var :) O yüzden o ismi koydum. Gerizekalı kedi aynada kendisini gördü tısları ve elimi ısırdı. Kanattı falan. Hey allam şimdi kuduz aşısı mı olsaaam.. PEeeh be.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hhehehe kedidir ne yapsa yeridir. Köpecik alsaydın bence daha iyi olurdu :) Veterinere götür kuduz testi yapsınlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Çok küçük daha. Yanlış hatırlamıyorsam 6 aydan önce falan kuduz aşısı olamıyor zaten hayvan. Beyin bilmemnesi zedeleniyor. Neyse baya kanattı it. Temizledim yaramı ben de :) Şimdi iyiyim. Bişi olmaz modunda takılıorum, baktım garip bişiler var kedide, hemen giderim. Şöyle 1-2 saat gözlemleyim.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bisi olmaz. da bi veterinere gotur, parazit asilarini filan yapsinlar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bir kedi insan hayatini nasil degistirir adli eseri izliyoruz hep birlikte (trt) hehuehu[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bişi olmaz. Daha çok küçük. Kuduz mikrobu yaşamaz len bu kadar ufak heyvanda. :) Son sözler kitabına eklenecek bir laf :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 lol. harbi bişi olursa haber verirsiniz millete.. böhü böhü :p götürücem götürücem. Bugün pireleri temizlendi. Yarın falan götürürüm. Ücretsiz yaptırıyorum herşeyi, bir anda haldır huldur herşeyi yaptırırsam ayıp olur. :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Birkaç oyuncak al en kısa sürede. Yoksa o kendine birkaç oyuncak bulur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bulmuş bile. Sabah kalktığımda heryer pamuk parçaları ile doluydu.. Şimdi saçlarım uzunken bi lastık kullanurdım onunla cebelleşiyor.. Kalem malem atıyorum, kapak.. fıtı fıtı bi o el bi bu el dolaşıyor evde hehehe[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 En eski ve geçerli oyuncağı kullan. Eski çorabını top yapıp oyna. Hatta mümkünse bir süre giyip sonra oynat. Nedense hayvanlar ayak kokusuna bayılıyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar