Catzee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 said: Oyuncular SELÇUK YÖNTEM HAKAN KARAHAN TANER BİRSEL ERTAN SABAN ARSEN GÜRZAP ALTAN ERKEKLİ AHMET MÜMTAZ TAYLAN AHMET ÖZASLAN AYDEMİR AKBAŞ TAIES FARZAN ONURYAY EVRENTAN BEYTİ ENGİN ZEYNEP KUMRAL ERDEM AKAKÇE BİĞKEM KARAVUS SERKAN ŞENALP CEM ÖZEREN FUAT ONAN UMUT KARADAĞ SELDA ÖZER ÖZAY FECHT YİĞİT KUŞBEYGİ Film festivalinde izledim garip bir film. :) Kitaptan uyarlanmış ama izleyin eheh, müzikler Candan Erçetin. Fragman : http://www.golgesizler.com/index.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 gitmeden kitabı okuyun mutlaka, yoksa film epey kötü ve anlamsız gelebilir =) bu kitaptan uyarlanabilecek binlerce filmden biri sadece, nice try diyebilirim, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 filmi az önce izledim de, "suçlunun güçlü olduğu yerde, masumlar değersizdir". çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bi de filmi izleyen var mı başka? kafama takılan bir sürü şey var. selçuk yöntem neden intihar etti?kendi çocuğu yüzünden mi? adam delirdi sonra nasıl düzeldi? muhtarın çocuğu ile güvercin'in çocuğu aynı tip o zaman muhtarın karısına da mı ayı tecavüz etti? anlaşılmasın diye film yapmışlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Galasını izleme fırsatı bulmuştum altın portakalda beğenmemiştim pek diğer filmlere kıyasla. Bella Güvercine muhtar tecavüz etti, onun için intihar etti. Ki güvercinin çocuğununda özürlü doğmasını açıklıyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ilk ben de öyle düşünmüştüm ama o ayı olayı ne? adamın çocukları öyle pençeli falan mı oluyo? öyleyse neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi filmi izlemedim de bir spoilerlara göz atayım dedim. nedir bu ayılar, güvercinler seks kölesi olmuş merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 İşte adamda sorun var çocukları özürlü doğuyor. Ayıda efsane işte "kızı ayı kaçırdı kesin, öyle arada ayılar inip kız kaçırırmış" diye söylenti dolaşıyor. Köylü aklı işte sdf Tokasra Abi güvercin kızın adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar