Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankara buluşması perşembe saat 17:00 kafe kafa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eha anca boyle olcak bu iş şimdi gelenler buraya yazin bakalim soyle 5-6 kisi olsak bile yeter bence su anda %90 gelenler sanırım bunlar:
tunca
durlag
trojanmistress
herenistiaron
outtrader cevap alamadim daha

nese gelcekler bi yazsin bakalim buraya gorelim ona gore ayarlayalim[signature][hline].
Mesaj tarihi:
c.tesi olursa gelebilirim persembe ıs var[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
yokum ben kardesim perşembe akşamı iste gidiyorum ben gittikten sonra yaparsiniz bida =P bu topicte sadece yarınkine gelcekler yazsin şu gün olsun bu gün olmasın konuşulmasın sadece saat ve yer değişebilir[signature][hline].
Mesaj tarihi:
Muhaha her gün buluşma topic'leri açılıyor, ne güzel!
Süperiz ya! :)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Mesaj tarihi:
kafe kafa neresi tarif edebilirmisiniz ?
biraz..
çiğdem den ne kadar uzakta yada trojan alsın beni euhee :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Mesaj tarihi:
Kafe kafa kebap49 un 2 yan binasi yanında bilmemne cicek koftecisimi ne var karşisinda bakkal manav var.

çiçek lokantasının yanında tunus tunalı arasındaki sokakta çiçek lokantasını sorup bulun.

aha gerekli bilgiler =P[signature][hline].
Mesaj tarihi:
tunca çek ellerini o topic'ten.
Sen bizimle geliyorsun :)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Mesaj tarihi:
imkansız walla adım paticikte yüzyılın satıcı diye cıkacak altıma satıcı yazacaklar ama imkansız walla çok özür dilerim :)[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı?
Mesaj tarihi:
gelmiyorum, ama yerini tarif edeyim.
misir i biliyor mu herkes? tunustan tunaliya cikarken o ara sokak, kebap 49 falan var, kafa hemen orda sol tarafta . boyle brandali bi bahcesi var, brandalarda kafa yaziyor, tabelasi gorunmuyor, o yuzden brandalara bakinin, beyazli yesilli bisiy olmasi lazim cizgili :) yani hic olmadi kebap 49 un onunde birine sorun, gosterirler

edit: yuh bahce demisim, beton yerler, sadece ustu tenteli[branda] bir acik alan.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 08 Temmuz 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lan partinizi seviyim. zaten bulusmaya gelmeyip biz buluscaz her halukarda, o yuzden out tureydir i unutalim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
walla akkıllı olun bana şu saat şurası kesin diyin geliim, maymun etmeyin beni oralarda,yığarım haaa[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
  • Yeni Oluştur...