tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 eha anca boyle olcak bu iş şimdi gelenler buraya yazin bakalim soyle 5-6 kisi olsak bile yeter bence su anda %90 gelenler sanırım bunlar: tunca durlag trojanmistress herenistiaron outtrader cevap alamadim daha nese gelcekler bi yazsin bakalim buraya gorelim ona gore ayarlayalim[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 c.tesi olursa gelebilirim persembe ıs var[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yokum ben kardesim perşembe akşamı iste gidiyorum ben gittikten sonra yaparsiniz bida =P bu topicte sadece yarınkine gelcekler yazsin şu gün olsun bu gün olmasın konuşulmasın sadece saat ve yer değişebilir[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Muhaha her gün buluşma topic'leri açılıyor, ne güzel! Süperiz ya! :)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kafe kafa neresi tarif edebilirmisiniz ? biraz.. çiğdem den ne kadar uzakta yada trojan alsın beni euhee :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Kingpin ben de çiğdeme yakınım beraber gidelim ( gerçi bende bilmiyorum da sora sora bağdat bile bulunur buluruz n'olcak)[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Kafe kafa kebap49 un 2 yan binasi yanında bilmemne cicek koftecisimi ne var karşisinda bakkal manav var. çiçek lokantasının yanında tunus tunalı arasındaki sokakta çiçek lokantasını sorup bulun. aha gerekli bilgiler =P[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 tunca çek ellerini o topic'ten. Sen bizimle geliyorsun :)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yok kebap49 un önünden geçen gün geçtim amma ve lakin , arkadaşlarla yürürken , yani yollara dikkat etmedim[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 abi gidiyosun tunalinin oralara çiçek lokantasini soruyosun ordanda bulursun işte yazıyo yukarda[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ok neyse bulurum , bir de yarın perşembe mi oluyor ? ehe günleri takip etmeyi bıraktım da[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yarin cuma oluyo bugun perşembe malum 24 ü gecti saat[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 herneyse işte , ok bu gün perşembe[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 17.00 biraz zor ama belki uğrayabilirim. Tam bir tarif alabilir miyim?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 biri beni arabayla alabilirmi trojan ablam olmadan gelmem ben :([signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Tam neresi söyleyin belki uğrarım.[signature][hline]Only privates can be hero! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 imkansız walla adım paticikte yüzyılın satıcı diye cıkacak altıma satıcı yazacaklar ama imkansız walla çok özür dilerim :)[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Yetkililere burdan sesleniyorum ..; "KAYBOLMAYAN .. yok pardon , OUTTRADER'A Satıcı Yazılsın ! Evet yazılsın lütfen"[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 gelmiyorum, ama yerini tarif edeyim. misir i biliyor mu herkes? tunustan tunaliya cikarken o ara sokak, kebap 49 falan var, kafa hemen orda sol tarafta . boyle brandali bi bahcesi var, brandalarda kafa yaziyor, tabelasi gorunmuyor, o yuzden brandalara bakinin, beyazli yesilli bisiy olmasi lazim cizgili :) yani hic olmadi kebap 49 un onunde birine sorun, gosterirler edit: yuh bahce demisim, beton yerler, sadece ustu tenteli[branda] bir acik alan.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 08 Temmuz 2004 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bence de yazilsin sizi satip arkada$lariyla takiliyomu$ duygudumuz kadariyla[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 "Onu sattırtan arkadaşlarına da (sanerik) Sattırıcı yazılsın !"[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 lan partinizi seviyim. zaten bulusmaya gelmeyip biz buluscaz her halukarda, o yuzden out tureydir i unutalim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 eh pek seviliyorum :)[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ben de sizin buluşmanızı seveyim ..[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 walla akkıllı olun bana şu saat şurası kesin diyin geliim, maymun etmeyin beni oralarda,yığarım haaa[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar