Dolis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Arkadaşlar bi kaç bir şey biliyorum ama naxxdan sonra nereler geldi hangi instancelar geldi bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca şu duel-spec olayı reslenebiliyomu mesela paladinim var şu an duel specli - heal ve retri ayarlı ben onu değiştirip tank- retri yapmak istiyorum mümkünmüdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 değiştireceğin spec e gir trainer a git unlear yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ulduar geldi naxdan sonra artık pek giden yok artık toc var oralara takıl 5 man hc den 219 10 normalden 232 hc den 245 lvl item dusuyor. Hic olmadı pugla yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 hozceri'nin dediği gibi toc5 te biraz gear topla sonra bi bak toc10a felan.Belkim ulduar pugları hala dönüyodur ama pek bilemeyecem. Specc reset olayı aynı önceki gibi mesela healer specci tank yapmak istiyosan healer speccteyken git trainera resetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 acc managemente gir hesabı kapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 aiondan sonra bende düşünüyorum başlamayı ulduarın başında bırakmıştım ama çekiniyorum şimdi heroic instancelere bile achivement isterler diye zaten olmuş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 zipzip said: acc managemente gir hesabı kapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 aion ne oldu boom headshotmu oldu o oyunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Yok Aion harbiden süper bir oyun, wow'a kafa tutan onca oyuna inat gayet sakin bir şekilde oturmuş bir oyun olarak çıktı. Evet eksikleri var ama bunlar oyunu çok iyi bir oyun yapmaktan alıkoymuyor. MMO piyasasında WoW'dan sonra ki en büyük pastaya sahip olacağı kesin gibi. Hatta WoW'dan 1-2 milyon oynuncu bile çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 aion güzel oyun ama wowdan sonra beklentiler pve tarzında olduğu için tatmin etmedi güzel bi deneyimdi(tabi hiç kimse uber duber pve beklemiyodu ama işte renk-zevk meselesi)herkesin oynaması gereken bir oyun bana hitap etmedi pek fazla wowda etmiyodu bir ara ama napalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 neyse siz cevap verin bakem:) şimdi başlasam milleti yakalayabilirmiyimki yine link achive or get out tarzı muhabbetler devam mı ediyor %50 bg %50 pve yaparım diye düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Ya aion çok fazla zaman istiyo gelişen olaylarlada ona zamanım olmadığı anlaşıldı wowda 2 bgdir - 2 instancedir gecede yeterli olur. Bide aionda kafama göre class bulamadım talent seçimi gibi bi şey olsa efsane olurdu ama yok. Stigmada aynı şeye denk gelmiyo. Aion sabrı ve çok zamanı olanların oyunu. Satılık aion bulunur bu arada collector pack :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Qaan başlasanda artık toc falan filan kasman lazım ama kassan da catalysm gelicek hepsi çöp. Hiç gerek yok hardcore kasmaya yani. Takıl işte bgdir arenadır arada pvedir zevkine oyna derim. Ben sattım karakteri kurtuldum. Çok zaman harcıyor bu meret okulu bitireyim artık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 walla 5 yıldır oynuyodum bıraktım işte 8 ayda geri döndüm abi boş vakit tvde hala güzel bi şey yok napalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar