Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wowa 8 ay sonra dönmek sudan çıkmış balık yrdm.


Dolis

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bi kaç bir şey biliyorum ama naxxdan sonra nereler geldi hangi instancelar geldi bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca şu duel-spec olayı reslenebiliyomu mesela paladinim var şu an duel specli - heal ve retri ayarlı ben onu değiştirip tank- retri yapmak istiyorum mümkünmüdür?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Aion harbiden süper bir oyun, wow'a kafa tutan onca oyuna inat gayet sakin bir şekilde oturmuş bir oyun olarak çıktı.

Evet eksikleri var ama bunlar oyunu çok iyi bir oyun yapmaktan alıkoymuyor. MMO piyasasında WoW'dan sonra ki en büyük pastaya sahip olacağı kesin gibi. Hatta WoW'dan 1-2 milyon oynuncu bile çalar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Ya aion çok fazla zaman istiyo gelişen olaylarlada ona zamanım olmadığı anlaşıldı wowda 2 bgdir - 2 instancedir gecede yeterli olur. Bide aionda kafama göre class bulamadım talent seçimi gibi bi şey olsa efsane olurdu ama yok. Stigmada aynı şeye denk gelmiyo. Aion sabrı ve çok zamanı olanların oyunu. Satılık aion bulunur bu arada collector pack :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...