calimero Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Selamlar Sistemim yavaşladığı için Winxp manager le bir elden geçireyim dedim, sistem hızlandı fekat ses gitti. ne icon var ne bişey. kastım biraz ama beceremedim, nasıl geri getiricem sesi, driver lar falan da görünüyor sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Tekrar yüklemeyi dene driverları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ya denedim de saçma bi şekilde driverların exelerini çalıştırmıyo. hayır diğer tüm exelerde bi problem yok. bakayım biraz winxp manager dan kurcalayıp sorunu çözmeye çalışıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 windows audio servisi kapanmış olabilir. bi kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 geçmiş olsun e: pardon donanımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 format (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Formattan önce elle kur driverlarını aygıt yöneticisinden bul görmediği driverı oradan yüklemeyi dene.Hiç olmazsa format denersin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 senin sorunun regsitry den kaynaklanıyo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar