requem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yılsonuna doğru çıkıyor. tek bir blue ray disc'de God of War 1 ve 2 yeni teknolojiyle yer alacakmış. Oyun God of War 3 demosunu da içerecekmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abi oyun konsol oyunu onu geçtim fps de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Godlike fail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 konsola açıcaktım, yanlışlık olmuş. başlık taşınırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Abi ciksin artik da alip oynayayim ya =/ Yalniz suna takildim, oyunun bu sekilde cikacak olmasi benim sorunsuz sekilde ps3'te oynayabilecegim anlamina mi geliyor ? Lakin aletin modeli ps2 oyunlarini oynatabilecek model(ler) ile tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oynarsın tabi, ps2 oyunu olarak çıkmıyor. Çözünürlüğü felan arttırıp ps3 e portladılar. Emule olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oh yes o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 HEMEN ŞİMDİ BUGUN ŞU ANDA CIKSIN LAAAAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Sanırım konsoldan önce oyunu alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bugün çıktı galiba mc de 97/100 ile bütün ps3 oyunları arasında 2., exclusiveler arasında 1. sırada hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Abi alabilecegimiz link vesaire verebilen olursa varsa pek mutesekkir oluciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 www.play-asia.com da var shopto da yok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Play-asia ile ilgili bi kac sey okudum da, genelde 20-30 gun araliginda degisiyormus urunun gelmesi. Bir de uyaniklik edip olmayan urunu koyduklarini dusunursek gelmesi epeyce uzun surer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 asya versiyonu oda stokta kalmamis asagida 24h yazmasi lazi mtedarik suresi, 24h varsa fedexle aliyrosun 5 gune geliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bunda goremedim onu. http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bp-49-en-70-3jqg.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 orda kutucukta sari PRE yaziyor, preorder in pre si o :p oyun henuz piyasaya ickmadi veya bunlari neline gecmediyse sari kaliyor, oyun stoga girince o sari kutucuk yesil olup tedareik suresini gosteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Türkiye ye ps3 ile gelse, şöyle fifa, infamous falan gibi, hiç acımadan alırım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 gow 3 slim bundle çıkar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ce gibi ilk iki oyunuda koyarlar mı acaba? Sadece psp de bitirdim oyunu, kronolojik olarak ilk o heralde zaten. 3 ten önce 1-2 yi oynarsam daha iyi hissedicem kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 abi bu zaten 1+2 HD farkındasın dimi ? yoksa ben mi yanlış anladım dediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Birşeyin farkında olamma gerektiğini bilmediğim için, soruna karşılık farkında değilim demem gerekiyor sanırım, sonuç olarak gow 3 ün, gow1+gow2 olduğunu mu anlamam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yok yok god of war collection dedikleri, şu anda piyasada olan, god of war 1 ve 2 nin HD texturelarla ps3 e uyarlanmış hali. GoW 3 henüz çıkmadı. Hikayenin devamı niteliğinde yepyeni oyun olucak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar