reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ne 2008 den sonra cikmis grafikleri ile laptop u kassin nede nede 2003 den once cikmis buyuk olasilikla oynadigim cokta eski olmayan oyunlar ariyorum. bole tomb raider, max payne tarzi 3rd person player deniyo galiba bole oyunlara o tarzlarda olursa ii olur. hitman, splinter cell, metal gear solid oynadim. bunlarin disinda neler olabilir? illaki ole bi tarzda olmasina gerek yok tabi mesela commandos yada desperado (bole bisiydi oyunun ismi) tarzida ilgimi ceker. bide aksam eve gelince kafa dagitmalik bisi istiyorum, bulmacalarla beynimi delmesin sole akici biisyler olsun hergun 1-2 bolum geciyim iste. varsa kriterlere uyan tavsileyeri beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 fahrenheit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 prince of persia : warrior within Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 warrior within de baya bulmaca vardı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ne bilim okadar da değildi ben böle 1 hafta içinde güle oynaya oyunu bitirmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Witcher. Ama kasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sensible soccer seviyoduysan :) nss 3 ve nss 4 öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar