Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABV DEÜ


Pyro

Öne çıkan mesajlar

Hakikaten versin. Hani her sene boktan olurdu sınav programı ama hiç böyle iki önemli dersin vizeleri üst üste gelmezdi. Bu seneki programı yapan gerzek baya baya yeto sanırım, onun da allah belasını versin. 15:00'te bir 2. sınıf dersim 4 kredilik, 17:00'de 3. sınıf dersi 3 kredilik. Lan su uni hayatımda ilk kez 2-3 gün önceden ders çalışmama neden oldular, hele bir de cuma+cumartesi akşamı off. İki derste bok gibi dersler, ne ezber ne mantık. Gerildim bildiğin. Bu kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi kalktım gidiyorum okula. üni 1. sınıf olmanın heyecanıyla başlamıştım içine s.tmının ünisine. git gide o vize zamanları falan yaklaştıkça nefret ettim tekrar tekrar okumaktan. buradan gençlere sesleniyorum. okumayın. gidin iddda oynayın sayısala basın parayı köşe olun.

Politics isimli dersi yaratana kurban oliyim. birazdan hoca üzerimde değişik fanteziler uygulicak. bu işin inceliklerinin Türkçe bi şekilde anlatılması gerekirken hazırlık okumuş insanların bile mal mal tahtaya bakmasının sağlandığı bi ders. gladly obey my master.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...