shapshal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Selamlar herkese , guitar proda ne zamandır bişeyler yapıyodum. soradan fruity loopsdan dandik bikaç vsti ekledim şöyle bişey oldu : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 cidden cok guzel olmus, devami varsa burda paylas yolda otobuste trende fln dinlerim ben bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oyun müziklerine benzettim başlarda, sonrasında hareketleniyo falan güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 eheh sağolun :) mp3 dosyasını upload ettim, şu linkten indirebilirsiniz : http://www.megafileupload.com/en/file/155928/Uyku-mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Çok güzelmiş emeğine kulağına falan sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 HaciYatmaz said: oyun müziklerine benzettim başlarda, sonrasında hareketleniyo falan güzel olmuş. aynen, banada ilk o izlenimi verdi, bide youtube daki resim cuk diye oturmus konsepte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 1.02 1.37 arasını özellikle çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 o deilde FL vs. ile bunu uyarlasan normal enstrümanlara çok bomba olur, tam bir rpg müziği havası var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 güzel olmuş bence de eline sağlık. Ayrıca cidden bunları humanise edilmiş enstrumanlara aktarsan tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 istanbul efsaneleri lale savaşçıları diye bi oyun vardı ya onun müziklerine benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sağolun tekrardan :) aslında gönlümden geçen bunları adam gibi girip kendim çalarak kaydetmekti ama evde tabi öyle bi şansım pek yok, stüdyo da pahalıya gelir falan dedi bikaç arkadaş. Aslında "tamam bu oldu" diyerek yapmadım bunu da fl'de, özellikle gitar sesleri mesela hiç gerçekçi değil. Ayaküstü bulduğum bikaç vsti ile yaptım. Ama bakalım, biraz daha araştırma uğraşma sonunda daha iyi bi versiyonu çıkarabilirim heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar