ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Evde 2 laptop, 1 wireless modem var. Sony Vaio VGN-NS21M Toshiba Satellite A350-Z TP-LINK TD-W8901G 2 mbit bağlantı Problem şu, Wireless evin ortasında ve iki bilgisayara da 4/5 sinyalinde gözükmekte. İki bilgisayarda da aynı dns ayarları bulunmakta. Ancak ben Sony laptop ile hiçbir bağlantı problemi yaşamazken; Toshiba'da msn kopuyor, bağlantı gidip geliyor, hatta yer yer wireless ağını bile görmüyor (ben bağlantıyı zorlamıyorum bu sırada elbette). Laptop nispeten yeni, problem çıkartacak bir şey yapmış olma ihtimalimiz yok; ama olabilir de bir yandan çözemedik. Ne yol açar buna, laptop da mı problem yoksa modemde mi; ve nasıl çözebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 donanıma açacaktım pardon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 işletim sistemleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 vista vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Wireless driverları böyle bir olaya yol açabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 nasıl öğreniriz, en son haline mi getirsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Hardware managerdan wirelessin driverlarına bak hangi versiyonda, sonra google dan ara yenisi var mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 GEd said: Wireless driverları böyle bir olaya yol açabilir mesela. aynı problemi ben de yasadım bi kac gün önce.wireless driverını yeniden yükledim sorun düzeldi. bi deneyin bakalım belki ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sony ile bağlanabiliyor isen modemde sorun yok çalışıyor. konum olarak iyi gibi ki zaten belirtiğin sinyali alıyorsan bağlantıyı etkileyen pek unsur yok. istersen toshibayı modemin dibine getirip öyle bir dene, durum değişmez ise toshibada yazılımsal bir sorun olabilir. driverları update et. olmaz ise sadece toshiba ile bağlan sony kapalı tut. modemde dhcp aktif mi onu kontrol et, olmadı elle ip ataman gerekebilir. otomatik ip alıyorlarsa onu iptal edip kendin ip adresi belirlemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 driver update sonrası 40 dakikadır bağlı toshiba, sanırım ondanmış teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 modemde dhcp aktif, kanalı değiştirdik yine düzelmedi. sony'i kapatınca toshiba bağlandı ama rastgele mi oldu yoksa gerçekten alakalılar mı bilmiyorum. sorun devam etmekte yani, çözüm arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 O modemin baya sorunlu olduğunu biliyorum. En son firmware'e güncellemeyi bi dener misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 sorun devam etmekte. modemin firmware updateini yapmak sonradan problem çıkartmasın? şu an modemin dibindeyiz toshiba laptop ile, 5 derece ile çekiyor ama kafasına göre bazen kesiliyor, bazen çok yavaş geliyor bazen sorunsuz çalışıyor. anlayamadık bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 modemden wireless kanalını değiştirip deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 dhcp mi o, değilse nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Linksys modem al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar