Pluton Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Daha demin öğrendim feci zevkli birşey, biryerden biyere saniye olarak en hızlı giden kazanıyor ve yolun tipine göre kendi aracınızı yapıp yarışıyorsunuz. Uçakda yapılabiliniyor http://www.bigfuntown.com/Game-1859.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ahah bi alet yaptım bayırda çok fena kaçıyo edit: klavyede 2den fazla giriş yapamıyorum oyunda, o yüzden yetemedi 2 motor pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ahah oyun güzel 4. bölümdeyim de müzikleri feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ben müzikleri kapattım. Ama çıldırtıcı bi bölüm var gıcık oldum. Resmen fantezi yapıyorum şuanda. Şunu gibi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 oha oktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 o araç gitmez, bi kere aerodinamik değil sdf tuş sorununu çözdüm birden fazla motora aynı tuşu atayabiliyoruz. şu gidiyo da tuşları algılamıyor ki oyun doğru düzgün http://i34.tinypic.com/35k5pc0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 simplicity at it's finest alayına gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 jet cars bölümü 22.55 sn haha altın madalyayı 60sn ye kadar veriyolardı lodflg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 mulgear6 said: simplicity at it's finest alayına gider abi aynen bütün bölümleri böyle geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Öyle ne zevk alıyorsunuz yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar