OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yarın saat 5te tunalıda kafekafada bulusuoruz[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Kimler geliyor?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Abso baps sen kele$i getireceksen neden olmasın !?![signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 abso evli barklı adam bi kere, gidip monopoly mi oynayacak biraz daha bekler benle mangal yapar di mi ? :) ayrıca sen bağdattan döndün mü be bab?[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 gelenler: herensitiaron outtrader tunca durlag%80-90 troj ve absodanda haber beklioz edit: monoloply oynıcamızı nerden cıkardınız kardesim nargile falan iccez =p (baska gelcek varsa solesin tlf numara falan alim bulusma bugun saat 5 te tunalida kafe kafada) [signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 07 Temmuz 2004 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tunca tarafından 07 Temmuz 2004 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ya kafe kafa nerede ki[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 siz gidin ozaman ZGRW GELICEM BEKLE!! orda kalcam 2 3 gün paso sphere fln uğraşırız :P[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Kafe kafa kebap49 un 2 yan binasi yanında bilmemne cicek koftecisimi ne var karşisinda bakkal manav var.[signature][hline]laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Geçen gün oralardaydım aslında ama galiba şans eseri oradan geçtim , kebap49 un önünden[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 one yaw? kebap49 kaçak kebapmı satıyor adam? nebicim isim öle[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Erutan, 07 Temmuz 2004 13:08 tarihinde demiş ki: one yaw? kebap49 kaçak kebapmı satıyor adam? nebicim isim öle haha ankaranın en iyi pidecilerindendir 49[signature][hline]laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 prodigy ünlü çiçek lokantasına çiçek köftecisi dedin artık ne diyim ben sana! çiçek lokantasının yanında tunus tunalı arasındaki sokakta çiçek lokantasını sorup bulun[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ne biliyim çicekli bocekli bişeydi kafada otururken hep goruodum hiç dikkat etmedim bi tek çicegine ettim lol[signature][hline]laylaylom [Bu mesaj prodigy tarafından 07 Temmuz 2004 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Kızılaydan veya bahçeliden gelecek var mı ya ?, off tunalı taraflarını pek bilmem de ..[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ankarada oturup tunalıyı nasıl bilmiosun abi tunali işte bildiğin sokak ya, kısacık bişi zaten![signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 eh outtrader gelemicekmis isi cıkmıs bizde 2 kisi kaldik o zaman kesin gelen. yalan oldu yani bu bulusma nese baska zaman insalla[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kardeşim ben gelirim diyorum kimse sallamıyor ki ? hayret bişey iyice şevkimden ettiniz gelmiyorum..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 [Bu mesaj tunca tarafından 07 Temmuz 2004 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 uhaa edit rule :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bu gün buluştunuzmu forumlara yeni giriyorum kaç gündür . çok işim vardı okuyamadım eğer bişeye kara verirseniz bana pm den haber verirseniz sevinirim :) said: Apache, 07 Temmuz 2004 00:03 tarihinde demiş ki: evet bahcelıde c.tesi bulusursak bilardoda oynarız bowlingde oynarız barları fethederiz.bence bu iyi fikir eğer buluşmadıysanız bunu yapalım dertim ben :) NOT:Ama göksuya gideriz dioyasanız mangal neden olmasın :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 07 Temmuz 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 buluşmadık bu gün[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 BUgun dumurlardan dumur begenen bendeniz Zara da gezinirken biri gelip .: -Pardon ... Durlag? gibi bisey sordu :) bende evet dedim ben Tunca dedi hehe :) Haliyle bugun yapılamadi buluşma fln kimse gelmedigi icin yarına dedik yapalim diye.. Yarın 5 te uygun olanlar gelsin işte "Kafa" ya ..[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 abi böyle bulusma olmazkı hadı bulusalım yarın dıyorsunuz herkes bos degılkı mesela 1,2 hafta onceden c.tesi bu saatte bulusacagız sunu yapacagız denırse herkes ona gore ayarlar ıslerını ıste ondan sonrada durlag bap? eet ben tunca muhabbetı olur :)[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 e abi yazın o zaman zamanı halledelim :) ayarlyın işte[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ya yarın bana uygun mesela ama hadi yarın diede olmaz cmt. felan buluşak herkes ayalasın :) bu arada baya ilginçmiş bana zgrw die soran hiç olması :) hatta adamı bile sen misin buçocuk die sormuolar :-p[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 07 Temmuz 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar