Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ben gelirim yarın 5-6 gibi olsa iyi olur serin olur .. ( en azından biraz daha serin olur ) ; Kızılay veya Bahçeli tercihimdir ( Bahçeli en tercihimdir );[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 en tercih ne abi? :) ben gelirim heryere faket çok erken olmayacak tek şartım bu saat 3 gibi ancak uyaniorum ztn 2de buluşak derseniz hiç gelemem, benim yanimda belki şenerixde gelir ama çok az bi ihtimal o evden çıkmaz bugunlerde pek fln.. internet kafe yaşınız geçmedimi abi ne internet kafesi, gidip içeriz yada nargile fln bişi yaparız. allah aşkına monopoly fikri kimden çıktı! eratun kesin senden çıkmıştır, ne monopolysi abicim monopoly oynanır mı? 10 kişi buluşucaz otel kurmaca kazık atmacamı oynicaz allah için yani netten tavla oynayalim daha yaratıcı.[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 heheh , erken olursa bende gelemeyebilirim 5-6 iyidir serindir güzeldir., Nereye gitsek ki gerçi her yer aynı gibi geliyor artık bana ne farkeder gidelim bir yere oturalım nargile falan içersiniz ben sevmem , başka bir şey bulurum ben de içecek[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 arkadaşlar burası ankara istanbullular gibi "ah ya nereye gitsek gidecek çok yer var" demek gibi bi durumumuz yok toplasan iki üç yer var gidilecek acınacak haldeyiz yani eheheh :) 1.tunalı 2.kızılay 3.bahçeli 4.yok böyle bi yer ankara burası bunlardan da biyer seçin haber verin bana :)[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 3[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: BonePART, 05 Temmuz 2004 23:58 tarihinde demiş ki: size hakan pekerden bir efsaneydi adlı sarkıyı yolluyorum buna katılmadan edemiyorum, %90 yine yalan olur toplantı falan[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 sanerix bekle geliom ne kadar oralardasın bu pazar akşam döncem ben bahçeliye sonra beni al o mekandan taşı piknik yerlere uzaklara :) yani count me with you[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you [Bu mesaj Angelfire tarafından 06 Temmuz 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 abi dediğim gibi adam gibi toplantı istiyorsanız milletin dönmesini bekliceksiniz. bi akşam akıcaz bi mekana :) veya piknik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yarın saat 5 te kafe kafada buluşuyoz gelcekler bana bi öm atsınb telefon numarami falan veriyim bence 5-6 kisi olsak yeter su an outtrader ve heren kesin gibi gozukuyo onlara atiyorum telefon numarami diger gelceklerde solesin haberleşelim yani[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 tunalıdır ortam mekanıdır kafadır tikky mekanıdır der geçerim ben orda olsamda gelmezdim zaten öle mekanlara[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 gelenler: herenistiaron outtrader tunca durlag ve trojdanda cevap bekliyorum. edit: kharon perşembeden erken gelemiyomus sildim bunlar kesin gibi gozukuyo baska kimler gelicek kesin bişi sölesin bakim[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 06 Temmuz 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tunca tarafından 06 Temmuz 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yarın olursa gelemem stajda oluyorum c.tesi,pazar gelebilirim ama bahçeli iyidir güzeldir,evimede yakın falan :p[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: tunca, 06 Temmuz 2004 22:52 tarihinde demiş ki: gelenler: herenistiaron outtrader tunca durlag ve trojdanda cevap bekliyorum. edit: kharon perşembeden erken gelemiyomus sildim bunlar kesin gibi gozukuyo baska kimler gelicek kesin bişi sölesin bakim evladım istanbuldamısın ankaradamısın karar ver kafam karıştı :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 cumadan itibaren istteyim su anda ankaradayim[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 türkiyeyi geziyosun yani :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 mangalın kıymetini bilmeyen disko zihniyeti, kebap ol emi.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 evet bahcelıde c.tesi bulusursak bilardoda oynarız bowlingde oynarız barları fethederiz.pikniktede çimenlerin üstüne oturacağız kıyafetlerimiz çimen lekesi olacak,top oynayan cocukların topları kafamıza carpacak,yandakı amcanın mangalının dumanı ruhani bir ortam yaratacak manasız piknik olayı yani[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hala süt diyo inanamıyorum. arkadaşlar, siz gidip monopoly oynarsınız risk oynarsınız, isteyen varsa benimle gelir pikniğini yapar rakısını içer ne halt ediyosa eder. şahsen gözümde monopoly oynamak daha bir çocukça aktivite olmakla beraber, bara, club a gidilecekse, onu yapmak için de paticik buluşması yapmaya gerek olmamasıdır (ha aramızda kendilerine arkadaş ortamı yaratmakta zorlanan insanlar vardır, onlara destek olunabilir bu konuda, hani biraz "ortama aksınlar" diye) onun dışında piknik yapmak size yeterince "cool" gelmiyosa bilemem tabi.[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bulusalim gozum ben istanbuldayim ancak yarin ankaraya gelecem yanimda pcyide getirecem ....haberlesiiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 eee güzel kardeşim senin ki de ayıp yani küfür gibi ne o öyle beslenme çantası falan :) , bak 2 sayfa önce yazmadım mı ben püfür püfür ağaç gölgesinin altında et+rakı+meze diye? ha dişilerin bu tür organizasyon beğenmeme sebebi de, içki ortamı olması(gerçi aklı başında insanlarız ben bi tehlike görmüyorum, wanderer hariç nihaha) ve özellikle de servis/getir götür olayının onların üstüne kalma tehlikesi olabilir (valla kızlar olursa ortamda ben mangal başından direktiflerimi yağdırırım hiç çekinmeden nihahao). neyse artık tunca ve ekibi nası buluşuyosa buluşssun benim kesinlikle bi mangal planım var kısa süre içinde, ayrıca dikkatleri çektiyse ankara tayfası doğayla iç içe olma konusunda daha istekli (hatırlatırım 2x paintball ve mangal buluşması)[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 sen yak mangalı gelmezmiyiz be[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 beler bende geliom zgrw ile kacamak yapcim ama :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben gelirim gelmesinede bende büyük şehir sendromu var yani euheuhe :( minübüs e binmeye falan korkuyoruım kaybolurum die..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 NErde buluşulucak ? Kacta bulusulacak? [signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) [Bu mesaj Durlag tarafından 07 Temmuz 2004 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yanlız ben bişey diyim taksi var demi orda? taksi,diğerleri kasar beni :)[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar