Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow anketi


Yasaka

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar ,

Ben Kopenhagda , game development üzerine master yapıyorum. 1 ay içinde bir makale yayınlayacağım. Makale başlığı "Server types in WOW". Yani PVP , PVE , RP , PVP-RP serverları , kuralları vs. aynı zamanda bu serverlardaki oyuncu tipleri ve bu oyuncuların neden bu serverları seçtiği ile alakalı olacak. Bu sebepten sizin yardımınıza ihtiyacım var.

WOW oyuncuları için 10 soruluk bir anket hazırladım ve bu anketin cevapları makalemde önemli bir yer tutuyor. Bu anketi official wow forumlarında da yapabilirdim ama Türk oyuncuların olduğu ve sürekli takip ettiğim paticik forumlarında yapmak istedim.

Anket soruları doğal olarak İngilizce. Cevaplarda da İngilizce tercih ederim ancak İngilizce anlatımda zorlanacağınızı düşünüyorsanız Türkçe olarak ta yazabilirsiniz. Cevapların büyük bi kısmını direk olarak makaleme koymayacağım (belki bazı alıntılar yapabilirim ingilizce olanlardan). Burda önemli olan sizin düşüncelerinizi en iyi şekilde anlayabilmem.

Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın , son olarak ve en önemlisi bu anket qualitative research kapsamındadır. Yani lütfen ankete yes , no şeklinde kısa cevaplar vermeyiniz. İlk 3 soru gayet kısa cevaplar içeriyor ama diğer bütün sorulara 4-5 cümle veya 1 paragraf kadar yazı yazmanız beklenmektedir :). Bu tür uzun cevaplar benim araştırmam ve anketten gereken bilgileri almam için çok önemli arkadaşlar.

Şimdiden çok teşekkür ederim. İlgilenen arkadaşlara özel mesajdan veya mail adresinden anketi yollayacağım.

Teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...