Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web tabanlı oyun için fikir önerileriniz


Pluton

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar, böle günlük boş zamanlarımı değerlendirmek için ufakdan bi web tabanlı oyun projesi başlatayım diyorum. Anasayfası falan hazır, kayıt olma giriş yapma. Konsept olarak frp düşünüyorum. 1 karakter geliştiricekler ancak ve ancak aniden esip başladığım için projelendirme yapmam gerek ve tam bir mantık yok kafamda;

Sizin fikirlerini duymayı çok isterim. Nasıl geliştirsinler kendilerini, nasıl savaşsınlar v.s genel bir konsept önerebilecekler varsa hepsini harmanlayıp güzel bir oyun çıkartma peşindeyim. Günde 3 saat vakit ayırarak sanırım 2 ay gibi bi sürede genel birşeyler görülmeye başlanır. Fikirlerinize her daim ihtiyacım olacak. Hatta beraber çalışmak isteyen olursa o daha süper olur benim için =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

http://upjers.de/

http://www.owlient.eu/Howrse/


Ciddi derecede farklılar gerçekten

@Sintisyzer

Onu yapmak sorun değil ama grafikde isteyeceklerdir bi zaman sonra basit gelecektir.


Böle orta çağdan değişik bişiler olsa yeni bir fikir, alışılmışın doşında yok mudur =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende çok isterim böle bişiy çokda güzel fikirlerim var ama dediğim gibi GRAFİk =( Grafiğe ayırabilecek bütçe olmadıgından ordan burdan toplayarak editleyerek olacak bişiler. Ha belkiş bu ciddiyeti düşürücek ama en azından insanlara o duyguyu yaşatabilirsem belki sistem kendini idare etmeye başlar o zaman yenileriz grafikleri v.s
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dur onu ben yapçam sdfs

grafiker bulamıyorsan çin malı ipoda benziyor bence kolaj yapınca, ben de okul açılınca başlamıştım sonra nasıl olur diye denemiştim de, ı ıh.
veya site reklamlarındaki leş tipli adamların çıkıp DESPERADOS SENİ BEKLİYOR falan dediği bannerlar oluyor ya mesela, onlara dönüyor oyun, oynama isteği varsa da kaçıyor

grafiğe çok da bakılmayacak bişeyler olsun, araba yarışı denmiş mesela direk cp yapsan kimse bişey diyemez (copyright geyiği dışında) aa çok çakma gözüküyor vs diye, arabaya daha da bişey yapamazsın neticede
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Fly
Araba olayındada modifiye falan isticek eee adam başlıcak aynı resim oyunu bitiricek aynı resim. Her parçasının ayrı ayrı olması gerek ki adam modifiye yaptıkça araba değişsin. Açıkcası bu araba işi kafama pek yatmadı. Daha doğrusu kodlama hissi yok. (Grafik yok ya ondandır :P:P )

Dediğin gibi kendin çizdirmessen evet tam birşeye benzemiyor ama şuda var orta çağ olursa bir sürü grafik buldum ve bunlar içeriğe uygun grafikler. Tabi ki oyuna ayırabilecek bütçe olsa süper fikirlerim var ama yok işte =)

Orta çağ olarak karar kıldım artık grafik sıkıntısından, bana göre önemli olan oynanış şeklidir. Orta çap ile ilgili fikirleri olan varsa çok çok sevinirim gerçekten hala bi karar veremedim oynanış tarzıyla ilgili.

@dreag
tşk ederim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orjinal şeyler bul, mesela bak bu firma milyonları götürüyor.


http://www.pennergame.de/

Penner almanca serseri , evsiz yurtsuz demek, ve biraz almanlara bir has kelime tam karşılığı yok. Oyunda farklı şehirlerde serserileri oynuyorsun, çok basit bir fikir altyapıyla parayı götürdüler.


İngilizcesi

http://www.dossergame.co.uk/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...