DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2002 World Of Warcraft'ın official sitesi bir süre yenilendi. Oyun içerisinde bulunacak olan şehirlere ait ses ve görüntülere artık ulaşabiliriz. Oyuna ait daha çok Screenshotta cabası. Pepelek warcraft yazarlarıda bir el atıp yenilikleri türkçeleştirseler ya?[hline]Icq değişti. ve ayrıca immune to terlik shield sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 onlar 1 aydır falan var siteyi yakından takip ediyorum. bencede süper olur site yenilenirse[hline]I'm gonna shoot the dog! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 said: DeMiRMaSKe, 02 December 2002 04:19 tarihinde demiş ki: Pepelek warcraft yazarlarıda bir el atıp yenilikleri türkçeleştirseler ya?valla süper olur o yüzden uplıyorum bunu.site çook geri kaldı. bomboş olan stratics bile şu son 1 ayda harıl harıl bi sürü şey eklemiş doldurmuş. x tane wow sitesi açıldı kaynak bol yani..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Arcane hoca senle ben el atalım olaya.Warcraft sitesini kendi elimize alalım.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 benim vaktim yok hoca ona valla :) öss sux[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 eyvallah :) ben elime almiyim o şeyi yani siteyi. :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ehueu niye yahu yapın işte dresquin ile birlikte bende öss sonrası katılırım size[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Yok abi ben biliyorum başıma gelecek olanı. Ben başlıcam dreaquin de sen harika gidiyorsun al site senin olsun dicek bana yıkacak olayı. :) sonra site benim elimde patlıcak :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 noolur ki ? yapabildiğini yaparsın hiçbişe olmamasından iyidir Norak ta yardım eder belki ?[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Norak in iki tane site yapmasi lazim su an biraz zor eder ama genede sorun bi :)....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 dresquin o orc'u nasıl alcaz. birde bakalım eğer işe başlayıp bitirecekseniz olabilir katılabilirim :) özelden sen bi icq nu yolla konuşalım ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Hmmm WoW haa ....kabul ceviri yaparim hemde uc dile ama ole bilmemne yazari falan diye yazmiycak nickimin altinda bozmayin nickimi :) gonullu olarak bu ise varim....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ana millet orc olmuş... war chief orc olmamış hemen olayım :) Lok O'Thar ![hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 tmm aldim listeye :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar