Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 lan yine bond oldum bi diziyle bitcek diye izleyemiyorum scrubsda da böle oldum family guyda da. bitmese keşke sonsuz bölüm olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Begenilerini bizlerle paylasman cok sevindirici, ama "lan"li konusmalar sana yakismiyor, biliyorum ozunde cok iyi birisin ve kendini bu sekilde kabullendirmeye calisiyorsun, ama anlamani isterimki bu tarz uslub seni oldugundan kotu gosteriyor. Umarim yanlis anlamazsin, seni kirmak icin degil yardimci olmak icin soyluyorum bunlari. Saygilarimla, Notwist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Black-ice said: lan yine bond oldum bi diziyle bitcek diye izleyemiyorum scrubsda da böle oldum family guyda da. bitmese keşke sonsuz bölüm olsa. bi ben varım böyle sanırdım.mutlu oldum.bulucam bu diziyi. @laraken; indirsene hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 herkes beğendiği diziyi yazsa ohooo, şeldın her dizide olsa diyomuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 negzel olur ama di mi.bide leonard ın anası gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar