SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Wispy said: Ben takım elbise dışında hiçbir giyim eşyasına 1000tl den fazla vermedim, fazlası gözüme gereksiz geliyor. 2 tane 500 lük kazak, 3 tane 300lük gömlek alırım o kadar harcayacaksam. Ayrıca 50 milyonluk xxx marka 3 ay içinde ne kadar düzgün yıkarsan yıka pamuk pamuk olan kazakla 500 milyonluk kaşmir kazağın arasında gerek kalite, gerek ömür olarak eşek kadar fark var. (Ama yine kendi kriterlerime göre 500tl lik kazakla 1500tl lik arasında çok fark yok) Babam 10-15 sene önce aldığı kazağı hala giyiyor. Ben o kadar dayanan hiç ucuz kazak görmedim açıkçası. Ama mesela düz beyaz tshirte sırf üzerinde Armani, Versace, Ferre vb yazıyor diye 200 tl de vermem o ayrı. Dünyada yüzmilyonlarca insan açlık sınırının altında yaşıyor, su sıkıntısı çekiyor. Bira, kola içmeyelim, günde 1 litre su dışında birşey içmek yasak. Yemek olarak da lahana çorbasına talim edin efendim. Geri kalanını da hep beraber Unesco'ya, Unicef'e ve her türlü yardım kuruluşlarına bağışlayalım. Ucuz etin yahnisi yavan olur ve ucuz alacak kadar zengin değilim sözlerini de hatırlatayım. selam o 300 lük 500 lük kazağa bi siğara külü düşerse ağlarsın 3 gün yanlız 15 yıl giyilmez her kazak ayrıca, insan ömründe 1 tane 2 tane olur öyle, 5 tane 15 yıllık kazakla ömür geçmez dayı iyi akşamlar edit: evet siğara, sigara diil dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hadi ya :( bi 5k yapayım yemin ediyorum boş konuşmucam yaa of sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Armani / Gucci / ozel terzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 SeaGle said: selam o 300 lük 500 lük kazağa bi siğara külü düşerse ağlarsın 3 gün yanlız 15 yıl giyilmez her kazak ayrıca, insan ömründe 1 tane 2 tane olur öyle, 5 tane 15 yıllık kazakla ömür geçmez dayı iyi akşamlar böyle birşey yok saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 jordan nike adidas original reebok new era tommy prada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abvblizzard said: SeaGle said: selam o 300 lük 500 lük kazağa bi siğara külü düşerse ağlarsın 3 gün yanlız 15 yıl giyilmez her kazak ayrıca, insan ömründe 1 tane 2 tane olur öyle, 5 tane 15 yıllık kazakla ömür geçmez dayı iyi akşamlar böyle birşey yok saygılar. blizzard hakli. benim gucci takimima sigara kulu dusunca gidip yenisini aliyorum veya diktiriyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 gucci suitler de 8 bin dolar felan be saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sen otorite misin hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ne alaka arkadaşım benim 10 milyar param yok olana da saygı duyarım yani soğan kokusu saçarak saldırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Yahu gaymisiniz 12 sayfa kıyafet hakkında tartışıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 teşekkürler o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abvblizzard said: gucci suitler de 8 bin dolar felan be saygı duyarım. abi soyle diyim, yikamak yerine yenisini aliyorum genelde. eskisini de fakire fukaraya dagitiyorum hayata karsi umutlari olsun diye. sana veririm bidahaki takimimi. sadhfaghjasdghkhdfkjhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abvblizzard said: olana da saygı duyarım yani soğan kokusu saçarak saldırmam. Çok ağır olmuş dostum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dericizade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Damat Efendy Gucci para bok gibi en pahalisidan aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Günlük hayatta random. İş içinse DeFacto. Evet DeFacto'da çalışıyorum oradan veriyorlar euhaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 lcw mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Azmodai said: abvblizzard said: gucci suitler de 8 bin dolar felan be saygı duyarım. abi soyle diyim, yikamak yerine yenisini aliyorum genelde. eskisini de fakire fukaraya dagitiyorum hayata karsi umutlari olsun diye. sana veririm bidahaki takimimi. sadhfaghjasdghkhdfkjhd ver abi büyüyünce de giyerim dicem de o kadar büyeyemem heralde bu yaştan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 verilir ama mesela bi tane giysiye 500 lira ama nası verilir en az 10 yıl gideri vardır çok kalitelidir vs vs yoksa hayatta vermem 500 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 1.5 milyara kazak mı olur diyenler arasında bi çekiliş başlatın kazanana paketleyip gönderiyim ne ağlamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ben veriyim lan ortaokulda giydiklerimi eko olur sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 karikatürize bi kısalığım yok ki abi benim 175 felan boyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 o zaman ben veriyim orta okulda giydiklerimi sunun surasında 2 yıl filan oldu dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 pazardan alıyorum esprisi mi yapsam, başlıkla dalga mı geçsem bilemedim ki. bu arada kendi terzim var ona diktiriyorum. 400 lira aylık + 1000-10000 lira arası parça başı fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 orta 2 boyum işte kısa demedim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar