razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bella said: topiği açanda hayatında kız mı görmemiş ne taş gibi kütür kütür demiş ya sdklfj e koy görelim o zaman
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Böjeek said: Dartanian said: razzRaziel said: aysu ışık gzel ben beğendim Bravo(tu) tolga zevkine senin. o kız 16 yaşındaysa ben benjamin button'um Sanki şu yarışmada karşımıza Elisha cuthbertlar Adrianalar çıktı ben aysu dedm sinirlendirme asdf
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ben güzelim demedim ki ama göz var nizam var yani sdklfj
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ben de aysu ışık a oy verdim.kötünün iyisi o.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 razzRaziel said: Bella said: topiği açanda hayatında kız mı görmemiş ne taş gibi kütür kütür demiş ya sdklfj e koy görelim o zaman arkadaşım annamıyosun. güzel olmak var, güzellik yarışmasına katılcak kadar güzel olmak var. şimdi bu yarışma içersinde güzellik yarışmasına katılacak kadar güzel 4-5 kız olsa hiç laf etmezdim ama bi tane bile yok. nasıl iş ben bu anlamadım. öte yandan hiç bir şekilde güzellik yarışmasına katılmaması gereken kızlar var, burdan da ön eleme yapmadıklarını anlıyoruz.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 belki dünya güzellik yarışmaları ile büyüyen bir kuşak olduğumuz için il güzellik yarışmalarında beklentimiz fazla oluyor sdf
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bella said: ben güzelim demedim ki ama göz var nizam var yani sdklfj goz var izan var. hi hi evet. boyle olmali
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 abi angaradan bunlar çıkıo demekki yani.
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ardeth said: belki dünya güzellik yarışmaları ile büyüyen bir kuşak olduğumuz için il güzellik yarışmalarında beklentimiz fazla oluyor sdf Abi yok ya çarşıda 1 saat durayım 30 tane bakıp ericeğim kız geçer.Güzellik yarışması yapıyolar 1 tane yok isterse mahalle güzellik yarışması olsun yine 1 tane çıkar ya.
sinad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ankara nın güzelleri bunlarsa ankara nın gençlerine üzüldüm.
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kaç yıldır ankaradayım böyle çirkin kızlar görmedim. bu nası yarışma la? dfds
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Theridone said: Bella said: ben güzelim demedim ki ama göz var nizam var yani sdklfj goz var izan var. hi hi evet. boyle olmali göz var düzen var. göz var anlayış var. sonuç olarak ankara çirkin bir şehir ksljf
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ardeth said: razzRaziel said: Bella said: topiği açanda hayatında kız mı görmemiş ne taş gibi kütür kütür demiş ya sdklfj e koy görelim o zaman arkadaşım annamıyosun. güzel olmak var, güzellik yarışmasına katılcak kadar güzel olmak var. şimdi bu yarışma içersinde güzellik yarışmasına katılacak kadar güzel 4-5 kız olsa hiç laf etmezdim ama bi tane bile yok. nasıl iş ben bu anlamadım. öte yandan hiç bir şekilde güzellik yarışmasına katılmaması gereken kızlar var, burdan da ön eleme yapmadıklarını anlıyoruz. e tamam işte miss world var, ankara güzellik yarışması var sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ya benim teorim şu. şimdi dünya güzellik yarışmasını ele alalım bi. o gerçekten büyük bir olay, dünya güzellik yarışmasına girmek baya iddialı bir hareket ve kazanıldığı takdirde bir çok kapı açacak bir olay. yani gerçekten güzel olan bir kız, güzelliğini kanıtlamak için değil o fırsatlardan yararlanmak için girebilir. öte yandan il güzellik yarışmasını ele alalım. hiç bir olayı yok. belki bir ihtimal bir ajanstan teklif ama o da zor. anca pati gibi yerlere haber olur. e o zaman zaten güzel olduğunu içten içe bilen kız niye katılsın il güzellik yarışması gibi tırt bir aktivitiye. acayip güzel olmayışını kompleks yapan bir insan katılır gibi geliyor.
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ayrıca abi hakikaten çirkinler ya çoğu
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kızlar yürürken fon şarkısı olarakta misket havası koyarlar
sinad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 İl şampiyonu olup türkiye elemelerine katılabilir.
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Böjeek said: kızlar yürürken fon şarkısı olarakta misket havası koyarlar misket? this is ankara!
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 türkiye güzellik yarışmasına direk katılıp bir elemeden geçmiyor musun zaten. yani il güzellik yarışması ile uğraşmana gerek yok gerçekten güzelsen.
sinad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Asıl bide daha minimize olan yarışmalarda var. Mesela Akçay bilmemne belediyesi güzellik yarışması gib..
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 O değilde miss turkeyde de çirkin kızlar çıkıyo çok ya
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ya sinaya katılmakla beraber hani bari 1 tane güzel kız olsa ya cidden bu komik olmuş ksldhjf yoksa ben süperim mükemmel güzelim gibi bi iddaam yok atarlanma topic sahibi sjkdf
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ya o sorun değil her yarışmada çirkin kız olur ama bir kısım da güzel kız olmalı harbiden.
Öne çıkan mesajlar