Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dory said: ankaralilastigimi kim soyledi azeriyim ben ay balam. ankaralılaşmak ne zaman ayıp oldu dory lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dory said: ankaralilastigimi kim soyledi azeriyim ben ay balam. O BENİM MOUHALLEBİM AY BALAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Laorx said: dory said: ankaralilastigimi kim soyledi azeriyim ben ay balam. ankaralılaşmak ne zaman ayıp oldu dory lütfen mesajimin neresinde ayıp oldugunu belirtmişim pardon? caticaksaniz mantikli catin sacmalamayin kafasinda kurup gelmek bu olsa gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ankara diyorsan liseli kızları yarıştırcan minik etekleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 cumhuriyet lisesi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 benjani said: ankara diyorsan liseli kızları yarıştırcan minik etekleriyle. ışşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 paticik insanı ankara konusunda baya paranoya yaptırıyo o yüzden bi an "ankaralılaşmak" lafı dokundu. sory dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ari koleji, cok basarili soyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Laorx said: paticik insanı ankara konusunda baya paranoya yaptırıyo o yüzden bi an "ankaralılaşmak" lafı dokundu. sory dory. ben ankarada yasiyorum zaten basindan beri de savunuyorum ama ankarali degilim yine de yarisma teklifini reddettigimi belirtistim degil mi? heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bahçeli, batıkent bi de eryaman ın liselileri ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bu topicte lise onunde bekleyenleri belirleyip hayatinizdan atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 lise ne ya too old Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 senin yasin da kucuk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 üni den ekmek çıkmıyor napalım yani... 3-4 yaştan bişey olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 abvblizzard said: lise ne ya too old yoh artık ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 o da liseyi yeni bitirdi zaten ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 uyusun da büyüsün niiiinnniii madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Olivies said: ankaranın kızları biraz şey kız arkadaşıma ne diyosun sen zeytinler. yağına ekmek banarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 istatistikler bireyler için geçerli değildir babuş. perry cox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 abi hepsi tipsiz. ama gamze özpınar'ı geri çevirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayarcinamik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dory said: katilmayi dusunmuyorum, bizzat sordular, hayır tesekkur ederim dedim. yarismanin mantigina aykiri, bile bile kazanacagini hem de. 8-) yaaa Isvicredeki ev arklarini koysam Dory disari adim atamazsin hem bilgisayar nerd u olup hem guzel olabilecek Turk kizi yoktur ayar istemeyyyyyyyyyyyyyinnnnnn!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 KOY LAN KOY HADİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 anonimliğin arkadasına saklanıp komiklik yapıcaksanız zeka olsun lan bari biraz içinde gelip maymunluk yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ayarcinamik said: dory said: katilmayi dusunmuyorum, bizzat sordular, hayır tesekkur ederim dedim. yarismanin mantigina aykiri, bile bile kazanacagini hem de. 8-) yaaa Isvicredeki ev arklarini koysam Dory disari adim atamazsin hem bilgisayar nerd u olup hem guzel olabilecek Turk kizi yoktur ayar istemeyyyyyyyyyyyyyinnnnnn!!!! birader senin bilgisayar başında işin ne o zaman :S Edit: alıntıladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ben superim dostum, sen rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar