nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yunus cengelin akış kitabıyla gelen cd nin icinden cıktı cok hoş bir program kullanan varsa ileride bir kac sorum olacak sayet cok hosuma gitti kurcalayıp duruyorum nereye acacagımı bilemedim baslıgı burası donanımyazılımdan daha mantıklı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kullanıyorum... yok lan şaka. denklem çözmek istiyosan reduce var. diferansiyel denklemin simetrilerini de buluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ansys de hoş gibi. Bir de sıfırdan bize yaptırmasalar denklemi ve sistemi daha hoş olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 olsun o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar