Hpera Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 pvp arena başlığı altına msg yazmak istemedim karman öçorman karıştını düşünüyorum >.< şincik pvp için bu oyunu oynıyan bi insan olarak orginale geçtiğimden beri pvp den ziyade pve yapmaya başlamış bi insan oldum. herneyse arkadaşlarımla arena yapmaya başladık ii güzel hoş başta hiç zormalnmadan 1200 lere geldik tabi eski kadar kolay olmamaya başladı ve yavaşladı mevzu Asıl sornak istediğim şudur total 98 maç yapmılş bir takımın Win = 58 - Lose 42 misal adamların 1600veya daha tyukarsı rate leri var Bizim ise Win = 98 = Lose 72 amma velakin 1200 lerde sürünüyorum ya elbet bilmedim bir mevzu var bende onu öğrenmek için sizden yardım istiyorum birde 3v3 ve 5v5 lerin nasıl katkıları oluyo arena puanını bilen biri şöle güzel bi şekilde açıklarsa eğer Allah tuttunu altın etsin allah ne muarı varsa versin allah wow u bıraktırıp bir yığın kız arkadaş nasip etsin derim iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 olmaz öyle taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Eğer 1k ve üstü ratingli takım alırlarsa o takıma girdikleri gibi 1k rating den baslıyorlar. Sonra yaptıkları maçlarla vs o civara gelmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 her karşılaştığın adamdan aldığın puan aynı değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar