Helnar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Merhabalar... Dialog yapmak için güzel bir gump programı önerirmisiniz. Wastee ninki save etmiyor diğer programlarada baktım kayda değer işler yapılamıyor. Yardımınızı bekliyorum [Bu mesaj Helnar tarafından 10 Temmuz 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Notepad alay etmiyorum bunu kullanıyorum eger kodlarla yazabilir isen çok yeterli.[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Tcpip Helnar arkadasımız galiba bu islere daha yeni baslamıs ben bilsem linkini verirdim fakat bir tavsiyede bulunabilir git googledan arattır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Scriptleri incelemeni ve notepadde duzenlemeni tavsiye ederim.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar