Olivies Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 calimero said: yav said: dufrasne said: -gominizm gelince karılarımızı da mı paylaşacaaz olur mu öyle şey. (Afyondaki lise sıra arkadaşım.) sonra baktım koca koca adamlar da özünde aynı sebepten dolayı anti-komünist oluyorlar. anti-komünizm ve iktidarsızlık-kıskançlık arasında çok gizemli bir bağlantı var bence, araştırılmalı. sen bana bişey mi demeye çalışıyorsun :P gönder sevgilini madem bi bakalım falan diyecem ayıp olacak. (ayıp olmaz gönderiyim diyosan, eyv. adam inanmış der geçerim xD) benim bahsettiğim şey uçuk bilimkurgulardaki sosyalist ütopya tasarımlarıyla ilgili. sosyalizme/komünizme karşı olmak amacıyla öyle saçma şey mi olur diye sövmüyorum. ortada devasa bir iktisadi model var, bunu tutup da uçkura götürmeye gerek yok çok farklı şeyler bence buydu demek istediğim zaten o ütopyalar aslında distopyadır sdf neyse. kazma mısın arkadaşım sen.illa ki sizin dilinizden mi konuşalım sizinle. komünizm de metaların paylaşımı vardır. malları paylaşırsın. kız arkadaşın, sevgilin, anan, bacın senin malınsa (ki yaptığın "kız arkadaşını gönder de bi tadına bakalım böhü böhü" den bunu anlıyoruz) onu da paylaşırsın. biz sevdiğimiz insanları malımız olarak görmeyiz. eğer bir başkasıyla sevişmek istiyorsa da sevişir. sevişmek (cinsellik) sizin tabularınız üzerinde yükselmiş saçma sapan bir kavramdır. kapitalizm de sonuna kadar abuse eder bunu. eğer benim eşim başkasıyla sevişmek istiyorsa sevişir, hakeza ben de. arada saçma sapan bağlardan dolayı içi giderekten sadece saçma tabulardan, yasaklardan dolayı sevişilmiyorsa, zaten orada bir gediklik vardır. bir kadının bir erkeği (vice versa) aldatması sevişmeyle olmaz, eğer olay cinsellikse. seninle sevişirken pekala bakkalı, çakkalı, sütçüyü fantezi olarak alabilir kendine. hadi biraz daha abartalım konuyu ve hayal edelim. diyelim ki sen iktidarsızsın ve bir kıza aşık oldun, kız da sana. nolcak bu kız hayatı boyunca sevişmiycek mi? ya da aşk meşk bu kadar basit olaylar mı? daha yazılır bu konu üzerine ama yani anlayacağından şüpheliyim ve bir WoT vakti harcamak istemiyorum sana... Çok uzun bişey yazıp sildim. Ama calimero sen kocaman bir yanlışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 hakların eşitliğine, halkların kardeşliğine, ekonominin, hukuk ve devletin adaletli olmasına okeyde her önüne gelenle sevişmek isteyenlerrr beni deli ediyorrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 yok oyle bi$ey ya of. ayrica ayni boku alevilere de attilar yillarca. insan icgudusunde, algisinin di$inda kalan du$unceleri di$lamak ve kotulemek gibi bir huy var nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 arkadaşım kendi zihniyetinizin bokunu sosyalistlere atmaya çalışmayın (en azından sosyalist zihiniyete zira sosyalist takılıp sizden farkı olmayan tonla insan da var). sizlere fırsat verilse önünüze gelenle yatıp kalkarsınız bu bir gerçek (tabi burada ben böyle değilim rererö yapanlar olacaktır fakat benim yaşam çevremden ve bu forumdan gözlemlerim söylemlerin iddiaların hepsinin üstündedir). Hayatınızın temeline cinselliği aldığınız için (daha zengin olmak, daha iyi bir işe sahip olmak, daha lüks araçlara sahip olmak vs. sırf daha güzel ve daha çok kadına sahip olmak için olduğu için) size dünyanın anlamı cinsellikmiş gibi geliyor. bizler hayatımızın temeline cinselliği almadığımız için bizim için np. çevremizde cinsel özgürlüğü savunan tonla hatun varken, biz bu insanlara yoldaşımız, arkadaşımız diyoruz ve aramızda cinsel bir münasebet geçmiyor (ya da geçerse de bu böyle regular, daldan dala şeklinde değil ilişki şeklinde oluyor). bir insanın zeka seviyesi libido seviyesinden yahut cazibesinden çok daha önemli bizim gözümüzde. bu yüzden konuşabilmek(tu) sevişebilmek(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 calimero; CHILL DUDE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 RRa said: her önüne gelenle sevişmek isteyenlerrr beni deli ediyorrrr her insan her önüne gelenle sevişmek ister bu insanın doğasında var ama bu dünyada her zaman her istediğini yapamazsın. insanın içinde disiplin, karakter, kriter, ahlak ve irade varsa gerçek insan odur benim için. kendimden atmasyon bir örnek verecek olursam eğer; önüme gelenle sevişmem çünkü önüme gelenle sevişmem durumunda muhtemelen her defasında benle beraber olan kadınlar başkaları ilede beraber oluyordur bokumda mavi boncuk olmadığına, kara kaşlarıma namuslu olmasına rağmen dayanamayacak kızlar olmadığına göre etrafımda, muhtemelen her beraber olmaya niyetlendiğim kız; kendinden devamlı ödün veren, bana özel bir sevgi değil herkeze gösterdiği sevgiyi veren biri olacaktır. bende bunu güzel ve hoş birşey olarak bulmuyorum. kimiside derki herkezle sevişilmez günah. kimiside derki herkezle sevilişmez sağlıksız. kimin ne dediği önemli değil ne yaptığı önemli. sosyalistlerin bilinçlendirmesi güzel birşey tabi ama ben bunu sosyalimzle bağdaşdırmak bir bağ aramak istemiyorum. bilinçli her topluluk bu tarz bilinçlendirmeleri üstlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar