Masteis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Dün gece elektrikler gidip geldiğinden beri bu yazı ile karşılaşıyorum. Bilgisayarı açtığımda başlangıç ekranından sonra direk bu yazı geliyor -Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device. Boot'a girip baktım sadece 1 tane harddisk görünüyor. Diğerini görmüyor muhtemelen yanmıştır dedim(kablolarını kontrol ettim, çıkarttım taktım tekrardan). Herneyse dedim işletim sistemini diğer harddiske kurarım dedim, mastera diğer harddiski aldım bootta first device cdrom, seconda harddiski alıp baştan başlatıyorum ve tekrardan aynı metin çıkıyor. Deviceları tekrardan ayarlıyorum(firste hd alıyorum) gene aynı şeyi söylüyor. Hafiften çıldırmak üzereyim, bir yardım eli uzatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ekran mavi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 sorunu düzelttim, yok siyah ekranda çıkıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar