sinad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://www.hayalimdekiis.com Hayalinizdeki işi yapmak için rehberler var. Daha doğrusu eğitimi veren ilgili firaya yada kişiye ulaştırıyor. İlginç şeyler var.Tabi herşeyin başı para... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ee adamlara para vericeksin sana şu kursa git , şunu yap demelerinimi bekliycez. Mesela mimar'a tıkladım 3-7 gün adamların firmasında çalışmak (yada staj tarzı bişey işte) için para vericeksin. paranın hakkını vermesi için cok büyük firmalar olması lazım onlarda girmezler boyle bir işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Aslında iyiymiş... Bence cüzzi bişiler isterler ki, görünüşe göre önerdiği dükkanlar vs öle para pula ihtiyacı olan yerler değil. Aslında harikaymış beah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 fikir çok güzel ama o işin hayalindeki iş oluş olmadığını anlaman 3-7 günden fazla sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ben reklamcılık için mail atmıştım hemen cevap yazmışlar Hayalimdeki İş Güzel Sanatlar Saatchi & Saatchi Reklam Ajansı, Reklamcı programına gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Güzel Sanatlar Saatchi & Saatchi Reklam Ajansı, Reklamcılık programının ücreti KDV dahil 665 TL'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 o süre haftada 5gün mü? toplam 5gün mü? 5günde bişi öğrenilmez keza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 düşünce güzel. tabi yapımcıları açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 adamlar hayalimdeki işi yapıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 hayalimdeki iş sizinki desem naparlar denesenize bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 "670 ytl ver, ofisimizde 3 takılmana izin verelim." gibisinden bişey derler heralde :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 jigalo olmak en büyük hayalim... hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 hayalimdekikis.com diye okudum.ilk mesajı okumadan direk Masticore un mesajını okudum.şaşırdım bir an.ama ilk mesajı okuyunca rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ahahah baya yanlış anlamışındır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 butik otel işletmeciliği isteyenler bizim mekana buyuraiblir ehe ama para isteriz >:| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bi halta yaradıgı yok bu hizmetin. direk parası olanlar hedef alınmıs. pilotluk var mesela 2 gün sürüyo. 2 günlük parasını veriyosun biri seni alıp ucuruyo o kadar. yani eger paran varsa ve hayalinde yapmak istedigin bazı deneyimler varsa onları hizmete sunmuslar. hayalindeki işe falan kavuştuğun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 hayalimdekiKIZ diye okudum lan alla alla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 aynen ya yinemi kız bulma sitesi açmişlar dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar