barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 uzun ve gergin bekleyişin ardından en sonunda açıklandı erasmus sonuçları. Büyük ihtimalle gidemeyeceğim diye düşünüyordum fakat az da olsa umut besliyodum ve beni sevindiren haber dün akşam geldi. karışık durumum vardı gidip gitmeme hakkında o da güzel bir şekilde çözüldükten sonra artık vize, oturma izni, ders seçimi gibi şeyler kaldı. Baya sevindim. Umutsuz olarak beklerken güzel sonuçlanması gerçekten mutlu ediyormuş insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 hadi bakalim hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 valencia'da kizlar teklif ediyomus edit: kizlar degil bogalar olcakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Hayırlı olsun boğalarla takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 o anki duruma baglı ama yerse kosucam o bogaların onunde. suan yemicek gibi duruyo ama gaz meselesi tabi(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 oha sevindim,gözün aydın=) boğaların önünde sen nah koşarsın sdkljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bella +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Başlığı görünce Arda'ya falan Valencia'dan teklif var sandım fotomaç haberi gibi başlık xD Hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 hayırlı olsun git ve altını üstüne getir valencia nın dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 sahili süperdi kışın pek işine yaramayacak ama :) umarım güzel zaman geçirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 teşekkürler herkese. boğalar konusunda cidden ben de bi tarafımın yiceğini düşünmüyorum, ama gider izlerim. koşarsam eğer paticik.com yazılı bi pankart ile koşucam (:P) bu arada kışın gitmiyorum zaten. bahar dönemi orda olucam. şubat başı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 o zaman da tomato fest. e katılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 oha simdi baktim da tomato fest cok cılgınmıs. katılırım kesin ben ordayken varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 hem onda canın da yanmaz rahat rahat git yapıştır domatesleri millete kızlarla falan tanışırsın bahaneyle sdklfj bunu yap bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 tebrikler barbu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 geçen sene gitti bi arkadaşım valencia'ya ispanyolcayı sökmüş gelmiş. baya da eglenmiş. aqua de valencia içersin artık bol bol eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 arık valencia ya "barbulu valencia" dicez bundan sonra. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar