Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 http://www.facebook.com/posted.php?id=615126684&share_id=337145345310&fragment=share_footer337145345310&comments#/video/video.php?v=1262682495159&ref=nf Biraz eğlenemlim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 =) peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 İLAHİ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ama ben çok eğlendim =)))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben de baya eglendim yanlız hatta arıyorum türkiyede yaptıran yerleri düşün yani izlerken egleniyosam yaparsam naparım =))9)9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yanlız değil. yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yoo ben tek basıma eglendim onu vurguladım !1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yoo dostum yoo. yanlış eğlenmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 BEN TÜRKÇE KONUŞMUYORUM BELKİ ALAALA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 peki. sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 BEN SAKİNİM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 maşallah yazdırcam gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 zamanında islamik forumlardan birine açmıştım caizmidir diye. istediğim ilgiyi toplayamamıştım. hatta http://www.islamiforum.info/dini-sorular/17934-goz-dovmesi-caizmidir.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ahah çok da fena bir trolleme olmamış başarılı bence insanın vücüdu kendi istediği gibi kullanacağı malı olmadağından ancak ALLAHın ona emaneti olduğundan bu tür şeyler yapılamaz bu ALLAHın yaratışını beğenmemek vede emanete hıyanet sayılır zaten Efendimiz(sav) ;vücuduna dövme yaptıran ve bu işi yapan/icra eden insanların lanetlik oldukların bildirmiştir. İbn-i Mes'ûd (r.a)'dan rivayetle Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurmuştur: "Allah, dövme yapanlara, yaptıranlara, yüzlerdeki kılları alanlara, aldıranlara, güzelleşmek maksadıyla dişlerini törpüleyip aralarını ayıranlara, Allah'ın yarattığı şekli değiştirenlere lanet etsin." (Buhârî, Müslim, Tirmizî, Ebû Dâvûd, Neseî, İbn-i Mâce, Ahmed) bu göz dövmesinide ilkkez duyduk hiçmi işi yok insanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Yalnız sitedeki rütbelendirme sistemine bayıldım =) Ben de azimli kardeş olmak istiyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 sesli güldüm İbn-i Mes'ûd (r.a)'dan rivayetle Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurmuştur: "Allah, dövme yapanlara, yaptıranlara, yüzlerdeki kılları alanlara, aldıranlara, güzelleşmek maksadıyla dişlerini törpüleyip aralarını ayıranlara, Allah'ın yarattığı şekli değiştirenlere lanet etsin." (Buhârî, Müslim, Tirmizî, Ebû Dâvûd, Neseî, İbn-i Mâce, Ahmed ne demek lan yüzündeki kıllara alanlara sdfs off bide şey feci İnsan fücuğdu kendi malı olmadığı içüüğn sadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Traş olmak caiz değildir gibi bişey mi demeye calişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 o zaman sevap point kasalım biraz hem kışın sıcak tutar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bu kafa yapısında olan insanlarda nefret ediorum amk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 mulgear6 said: ben de baya eglendim yanlız hatta arıyorum türkiyede yaptıran yerleri düşün yani izlerken egleniyosam yaparsam naparım =))9)9 Böjeek said: yanlız değil. yalnız. fail hatta sonra; mulgear6 said: yoo ben tek basıma eglendim onu vurguladım !1!1 bu da fail. fail nuke atılmış topaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ARKADAŞIM BENİ NEDEN FAİL LİSTESİNE ALIYORSUN SORABİLİR MİYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Yapan tiplerde fena degilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 çünkü düzelttiğin şekilde değil mulgear'ın yazdığı doğru. mulgear'ında düzelttiğin şeklin doğru olduğunu sanması falan ofofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yanlız değil lan yalnız.yuh. ilkokul 5 turkce dersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar