Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xhearon UO Shard

Bief_Lord

Öne çıkan mesajlar

said:
Daniel_Xavie, 08 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
Php portal mı dedin ?

öyleyse linkler niye html uzantılı,
http://www.sjci.com/VisualBasic/index.html bu adresten alıp bannerları düzenleyip renkleri ayarliyip internete sunmuşlar,bu bir suç bildigim kadarıyla.Kendi tasarımlarını yapamıyorlarmı ?

bir php nuke kursalar bile olur

Ben php portal derken hotscripts.com da gezerken gordum dedim bunlar bu dedigin siteden bannerları felan duzenliyip koymuşlar :D[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu topicin kilitlenmesini istemiyorum hem isteğimin dışında açılmış bir topic ve gereksiz bir tatışma yapmak istemiyorum bir hata yaptıysak yada oyle düşünüysanız affola bu sayfa free bir sayfadır hiç bir hak iddia edemezsin zaten bir korkum yok. Faust sanada başarılar dilerim.
Sen şimdi serverimize girersen bronx page sistemini goruncede hak etmeye kalkarsın diye düşündüğüm için girme lütfen.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..
Xhearon UO Shard açıldı!! Level System & Class System
Sosyal ağlarda paylaş

Bence faust haklı gibi gözüküyor iki site bir birinin aynı . y siz onlardan aldınınz yada onlar sizden burasını bilemem
said:
Lyn, 08 Temmuz 2004 21:48 tarihinde demiş ki: bu sayfa free bir sayfadır hiç bir hak iddia edemezsin zaten bir korkum yok.
ama bu sözlerinde suçu kabullenmiş gibisin . neden acaba ?[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ne demiştim bu sayfa design şirketinin free bir sayfasıdır ve ben bunu kullanmak istedim ve herhangi bir hak iddia etmiyorum sitemin altında yazan her hakkı saklıdır da zaten herkesin bildiği gibi klasik olarak yazılmıştır. Faustta alsın bunu kendi shardında kullansın ben sesimi çıkartmam çıkartamam bu free bir tasarım. Ve gidipte aynısın kullandın şöyle yaptın boyle yaptında demedim. Aynı olay ultima-strike ve uotr siteleri içinde oldu onlarda free olan bir portal kullanıyorlardı ikisininde site tamamen aynıydı ben Daniel'e yeni bir skin yukle onu kullan patiler atlamasın başın ağrır demiştim boyle yaklaşmak var birde terbiyesiz bir şekilde yaklaşmak var nese yorum yapmak gerçekten istemiyorum.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..
Sosyal ağlarda paylaş

bana bak dostum, etiklere aykırı davranıyorsun.
free template'i kullanmak vardır, birde bir tasarımı olduğu gibi harddiskine kaydedip yayınlamak vardır.

bilmem anlatabiliyormuyum?.
o tasarım free falan değil.
author'a dediğim gibi mail attım, en kısa sürede sonucu alacaksınız.

biz sitemizde bir sorun görmüyoruz, herşeyin altına kaynağını yazıyoruz, forum template'inde bile html commentler olduğu gibi duruyor.[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lyn, 08 Temmuz 2004 21:54 tarihinde demiş ki:
Ben ne demiştim bu sayfa design şirketinin free bir sayfasıdır ve ben bunu kullanmak istedim ve herhangi bir hak iddia etmiyorum sitemin altında yazan her hakkı saklıdır da zaten herkesin bildiği gibi klasik olarak yazılmıştır.
orda dur scripted by ...... yazısı senin hak idağa ettiğine 1.delil bunu yapmaya hakkın yok . 2. olarak Her hakkı saklıdır yazısı klasik olarak yazılmaz o yazıyı Copyrighted by "Asıl Kodlayan Firma Ismi" şeklinde kullanılması gerekir .
said:
Lyn, 08 Temmuz 2004 21:54 tarihinde demiş ki:
Faustta alsın bunu kendi shardında kullansın ben sesimi çıkartmam çıkartamam bu free bir tasarım.
faust eğer kendi shardında bu tasarım için hak idda ederse sende sesini çıkartmalısın . Ama eğer idda etmezse seni alakadar etmez çünkü kod sana ait değil!!![signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Grandmaster zgrw
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lyn, 08 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki:
Bu gece yeni bir site yapacam tamam afedersiniz büyük hata ettim :(
işin doğrusu senin isten beni hiç alakadar etmiyor ama sitendeki bu olayı görünce biraz kızdım . çünkü emeğe saygısızlık oluyor :( . Benim için görüntünün önemi yok . Başka sitenin aynısıda olabilir ama scripted .... yazılarını olduğu gibi bırak . Bu arada söyleyemedim Server da size başarılar dilemek isterim . böyle tartışmalı açıldı ama işallah geleceği parlak olur :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Grandmaster zgrw
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 08 Temmuz 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
said:
Lyn, 08 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki:
Bu gece yeni bir site yapacam tamam afedersiniz büyük hata ettim :(
işin doğrusu senin isten beni hiç alakadar etmiyor ama sitendeki bu olayı görünce biraz kızdım . çünkü emeğe saygısızlık oluyor :( . Benim için görüntünün önemi yok . Başka sitenin aynısıda olabilir ama scripted .... yazılarını olduğu gibi bırak . Bu arada söyleyemedim Server da size başarılar dilemek isterim . böyle tartışmalı açıldı ama işallah geleceği parlak olur :)

Size bir kaç gün içinde vaktim olursa bu siteleri ve altında Copyright yazanları sıralıyacağım.
Azcık bekleyin :-)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..
Sosyal ağlarda paylaş

Yine bir ayıp yapmışsın, ki artık alıştım. Megolaman falansın heralde.
Forumlarınızda kullandığınız bedava bir yazılım olan phpBB'yide kendiniz kodlamış gibi göstermişsiniz.
Buradan indirebildiğimiz free theme'nin adı bile yazılmamış. ayıp ayıp! :yapma:[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için...
Sosyal ağlarda paylaş

hmm tema güzelmiş bende çekem :) bu arda faust adamın hatalarını arıon galiba :) tek tek ortaya çıkartıon :-) olur böle şeyler başlarda fazla üstüne gitme :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Grandmaster zgrw

[Bu mesaj zgrw tarafından 08 Temmuz 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...