Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xhearon UO Shard

Bief_Lord

Öne çıkan mesajlar

Serverimizin reklamı biraz erken oldu ama Bief Lord'a teşekkür ederim. Serverimizde level sistemi ve class sistemi var sitemiz hakkında kötü yorumlarınız içinde tşk. ederim :) Tasarım bir süre sonra yenilenecek zaten forumlarımıza uygun bir tasarım hazırlıyoruz.
Serverimiz yarın açılacak aslında bugün açılmayı planlıyorduk klasik bir host problemi yaşadık umarım serverimizi beğenirsiniz.
Tşk. ederim.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..

[Bu mesaj Lyn tarafından 08 Temmuz 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Php portal mı dedin ?

öyleyse linkler niye html uzantılı,
http://www.sjci.com/VisualBasic/index.html bu adresten alıp bannerları düzenleyip renkleri ayarliyip internete sunmuşlar,bu bir suç bildigim kadarıyla.Kendi tasarımlarını yapamıyorlarmı ?

bir php nuke kursalar bile olur[signature][hline]Uotr Sphere Scripting
Eski bir Çin atasözü der ki:
Chonk Sonk Tung,Chenk.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ortada çalınmış bir site soz konusu değil lütfen polemiğe girmeyin çalınmış bir site kullanacak değiliz zaten tasarım jenerik design tarafından yapılmış ve düzenlemeler bize aittir bu dizaynı yapan kişiler samimi dostlarım gereksiz bir tartışma olmuş ama yinede saolun bu yeni bir site için beni dahada hırslandırdı.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..

[Bu mesaj Lyn tarafından 08 Temmuz 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

herkes biri server açınca onu nasıl yerin dibine sokarıma bakıyo 5 güzel şeyi varsa 1 kötü şeyi bulup onu yazıo bravo tam bir türk gibi davranıosun faust hll süpersin...

başarılar..[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Sosyal ağlarda paylaş

bence bunu iyi yonde kullanmak gerekir ama bu konuda arkadasımız bir site yapmıs (koymus herneyse. ) ve forumdaki arkadaslarımızda bir bakıma uyarmıs bak bu calıntı falan diye buna gerekli bir acıklamada verilmis degistirelecek diye niye uzatıpta hala calıntı calıntı diyorsunuz bir insanı ne kadar sıkıstırırsanız yalana dogru daha fazla megal verirsiniz bu bir gercektir bence daha ustune gitmemek lazım ama arkadasımız diyorsa site tasarımı degistirelecek degistirmedigi zaman laf edin.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nasıl yerin dibine sokarıma bakıyo

kendi kendini rezil ediyorsun. ilk başta sitenin çalıntı olmadığını söyledin? bir açıklama bekliyorum senden.

said:
Arkadaşlar ortada çalınmış bir site soz konusu değil lütfen polemiğe girmeyin çalınmış bir site kullanacak değiliz zaten tasarım jenerik design tarafından yapılmış ve düzenlemeler bize aittir bu dizaynı yapan kişiler samimi dostlarım
[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tasarımı başka yerde gormen çok doğal hiçde sorun değil bunu yapan bir şirket ve kendi free sayfaları bende kendilerinden güzel bir şey istedim ve bana bunu gosterdiler ister yabancı olur ister türk olur. Daha gorebilirsin başka sitelerde zaten hiç sorun değil :) Yani sewindiğin yeter bana(.)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..
Xhearon UO Shard açıldı!! Level System & Class System
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...