Bief_Lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Arkdaslar Hic Bir Bagım Olmamısına Ragmen Dw Strong Life Dan Biliyorum Burasıda Kaliteli Bir Shard Olacaktır Bugun İtibariyle Acılacaga Bildirilen Xhearon Simdiden Basarılar Dilerim...!http://www.xhearon.net/ Bu Adresten Uye Olup Oyuna Baglanabilirsiniz.Herkeze Simdiden Basarılar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Ba$arılar ama hg gibi olamaz..[signature][hline]UOtr GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Oyler Bir Olurki Manyak Bir Server Olacak Bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Başarılar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 site tasariminizdaki siyah uzerine sari pek yakismamis gorusumce.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Yaptığınıza anlam veremedim, ayıp etmişsiniz. Kodlarda gibi şeyler yazmışsınız, fakat araştırdım hazır bir template'ye benziyor biraz?!? kaynak...[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... [Bu mesaj Faust tarafından 08 Temmuz 2004 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bırakın da onu yapanlar düşünsün. Kendilerince bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Takdir i bize kalmış.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya allahaşkına şu forumlara ayda yılda bir gelip ağır abi ayakları yapma bize.[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Faust, 08 Temmuz 2004 15:54 tarihinde demiş ki: ya allahaşkına şu forumlara ayda yılda bir gelip ağır abi ayakları yapma bize. It's True.[signature][hline]UOtr GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bu tasarım default tasarım bir portal scriptinin bunu Hotscripts.com da php portallara bakarken gormuştum ama bulamadım şimdi...[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Serverimizin reklamı biraz erken oldu ama Bief Lord'a teşekkür ederim. Serverimizde level sistemi ve class sistemi var sitemiz hakkında kötü yorumlarınız içinde tşk. ederim :) Tasarım bir süre sonra yenilenecek zaten forumlarımıza uygun bir tasarım hazırlıyoruz. Serverimiz yarın açılacak aslında bugün açılmayı planlıyorduk klasik bir host problemi yaşadık umarım serverimizi beğenirsiniz. Tşk. ederim.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. [Bu mesaj Lyn tarafından 08 Temmuz 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Soruya cevap vermemişsin? Tasarıma kendi adınızı yazmışsınız?[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Çok ters birşeymi?[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Php portal mı dedin ? öyleyse linkler niye html uzantılı, http://www.sjci.com/VisualBasic/index.html bu adresten alıp bannerları düzenleyip renkleri ayarliyip internete sunmuşlar,bu bir suç bildigim kadarıyla.Kendi tasarımlarını yapamıyorlarmı ? bir php nuke kursalar bile olur[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Tasarımı izinsiz almaları çok büyük bi ayıp olmasa bile, kodlara "biz dizayn ettik" yazmaları ayıp.[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hayırlı olsun[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Arkadaşlar ortada çalınmış bir site soz konusu değil lütfen polemiğe girmeyin çalınmış bir site kullanacak değiliz zaten tasarım jenerik design tarafından yapılmış ve düzenlemeler bize aittir bu dizaynı yapan kişiler samimi dostlarım gereksiz bir tartışma olmuş ama yinede saolun bu yeni bir site için beni dahada hırslandırdı.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. [Bu mesaj Lyn tarafından 08 Temmuz 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ASGAOĞUAGHAOĞ HEJÜPRJHÜPJH YARILDIM !. EDUHEUGAEH ORTADA ÇALINMA YOKTUR. PHAUAH BİZ DÜZENLEDİK. neyi? daha image isimlerini bile değiştirmemişsiniz.[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bak okuma yazman varmı? software design diyor, altında by kylie minogue yaziyor.[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ben faust userini kullaniyorum, faust değilim, cloneuyum. çakışh?[signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 herkes biri server açınca onu nasıl yerin dibine sokarıma bakıyo 5 güzel şeyi varsa 1 kötü şeyi bulup onu yazıo bravo tam bir türk gibi davranıosun faust hll süpersin... başarılar..[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bence bunu iyi yonde kullanmak gerekir ama bu konuda arkadasımız bir site yapmıs (koymus herneyse. ) ve forumdaki arkadaslarımızda bir bakıma uyarmıs bak bu calıntı falan diye buna gerekli bir acıklamada verilmis degistirelecek diye niye uzatıpta hala calıntı calıntı diyorsunuz bir insanı ne kadar sıkıstırırsanız yalana dogru daha fazla megal verirsiniz bu bir gercektir bence daha ustune gitmemek lazım ama arkadasımız diyorsa site tasarımı degistirelecek degistirmedigi zaman laf edin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: nasıl yerin dibine sokarıma bakıyo kendi kendini rezil ediyorsun. ilk başta sitenin çalıntı olmadığını söyledin? bir açıklama bekliyorum senden. said: Arkadaşlar ortada çalınmış bir site soz konusu değil lütfen polemiğe girmeyin çalınmış bir site kullanacak değiliz zaten tasarım jenerik design tarafından yapılmış ve düzenlemeler bize aittir bu dizaynı yapan kişiler samimi dostlarım [signature][hline]Herşey daha iyi bir Online Laming için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 faust o konuda haklısın fakat adamın ustune fazla gitmemis misin?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bu tasarımı başka yerde gormen çok doğal hiçde sorun değil bunu yapan bir şirket ve kendi free sayfaları bende kendilerinden güzel bir şey istedim ve bana bunu gosterdiler ister yabancı olur ister türk olur. Daha gorebilirsin başka sitelerde zaten hiç sorun değil :) Yani sewindiğin yeter bana(.)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard açıldı!! Level System & Class System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar