Výras Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 efsane mi yoksa captured edilmis bir ani var midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 This is Kastamonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 In the tabeleaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 kastamonuda ikisinide gördüm abi birebir aynı zamanda deil tabi sdf kayalar düşüp yolu kapadı bide yol kenarında aval aval ayıya baktık oda bize baktı. daş düşebülüüü ayı çıkabülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 dostum eleman taşın çıkması ve ayının düşmesi ihtimalini sormuş. diğeri hepimizin başına gelen bişi zaten. lütfen garbage de post kasmayalım!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hadi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Beyler adam kasar dedi tirsip editledi kasar diyince politikaya girdi diye banlanmaktan korktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Yok calimero kızsa ayıp olur ondan editledim.Sana deseydim editlemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bizim köyde böyle bazen yolda taş düşüyor üç harfliler atıyor diyoruz ahah. işte evin karşısında bahçe var eski bir ev var. balkonda oturuyoruz tak tak tak sürekli bir şey düşüyo çatısına. bu olay olmadan önce misafirlere de anlattık fln. böyle böyle oluyor bazen eniştem dalga geçti bizim köydede su döküyorlar adamın üzerine diye de karşıdan gece karanlığında böyle tak tak diye sesler gelmeye başlayınca bozuntuya vermeden geriyorduk olayı ahaha misafitler tırsıyor ama çaktırmıyor. gittim feneri getirdim ayı fln mı var dedim iyice gerdim ortamı sonra ses kesildi ama baya tırstırdım. niye yazdım bunları sizleri korkutmak için!!!! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 O my goddess! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 in the tabeleaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Výras Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 this is tabela gala gal gala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 çankırı yönünden kastamonuya giderken kastamonu girişine yakın bi kayada yazılmış bi yazı daş düşebülü ayı çıkabülü 92senesinde falan görmüştüm duruyor mu hala bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar