Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yarın işlemleri başlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Dynun said: okul bitsin, askerlik çıksın, iş bulayım, hiç durmicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ben&Jerry's said: son dan bi onceki sikki secenler arasinda henuz seks yapmamamis olanlar var o iş içinmi evleniyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Longshanks said: senko said: hayat planımda zengin olup 60yaşlarında 20lik bi mankenle evlenme var, ama planın tutması zor gözüküyor, zira daha üniversiteyi bile bitiremiyoruz.20lik mankeni datmin etmek zordur bap tıp bu hızla ilerlerse zor olmaz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yalnız oylama sonuçları bana how i met your mother da barney in baba olmayanların günü nü hatırlattı.zaten evlenmemek sizin seçiminiz dimi yoksa kızlar kuyruğa girmiş bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Böjeek said: BabacumMostors said: Evlenip balayına gideceğime, evlenmeyip alayına giderim. seçeneği var evlenmeyi süşünmeyenler içiin sanırsam YA BEN NASIL GİDEYİM ALAYINA? merak etme biz de gidemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Böjeek said: BabacumMostors said: Evlenip balayına gideceğime, evlenmeyip alayına giderim. seçeneği var evlenmeyi süşünmeyenler içiin sanırsam YA BEN NASIL GİDEYİM ALAYINA? be bunu yeni gördüm.. o zaman cevap hakkımı kullanayım kadın yada erkek; alayına gitme hususunda farlı yöntemler kullansalar da ikisi de bir şekilde gider ha olamdı GELİN ALAYINA GİDERSİN!!!11!1 SONRA DA HALAYINA GİDERSİN!!1'!2 DAHA DA OLMADI BALAYINA GİDERSİN!!11! yani sonucunda inanaırsan gidersin.. bence.. yani.. öuyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 İşim olsun elime para geçsin biraz da garantilemiş olayım gelirimi, ondan sonra bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 30 yok seçeneklerde 30 öncesi gereksiz erken. 35 de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 okul bitsin askere gidip geleyim sonra da bi iş bulayım öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 30 öncesi erken bana göre, acele etmenin manası yok , sınıfta kız var bebekle fln gelio (3.sınıf üni).. bi üni bitsin, askerligi yapıyım, işe girem, sonrası artık hayırlısı neyse o olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 seçenek az doğru kişiyi bulmak asıl sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 spompas said: seçenek az doğru kişiyi bulmak asıl sorun. en temizi bir yapay zeka yazalım, herkes kendini elinden geldiğince tanıtsın sonra Server random tarih/mekanlara blind date atsın.İş mailine gelir gibi "bu akşam saat 19:00 da starbucks ta nevin hanımla kahve içeceksin"gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar